kNecht Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 868 Çözümler 5 21 Temmuz 2022 #1 Yazlıktayım TurkNet ve Türk Telekom adamakıllı bir internet sunmuyor şurada 1 ay kalacağım 6 aylık paketleri var yazlık için. Bende VINN gibi bir şey arıyorum fiyatı fark etmez 1-2 aylık olsun yeter bana.
Yazlıktayım TurkNet ve Türk Telekom adamakıllı bir internet sunmuyor şurada 1 ay kalacağım 6 aylık paketleri var yazlık için. Bende VINN gibi bir şey arıyorum fiyatı fark etmez 1-2 aylık olsun yeter bana.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.014 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Temmuz 2022 #2 Superbox fakat yanlış hatırlamıyorsam taahhütlü bir hizmetti.
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.778 Çözümler 17 21 Temmuz 2022 #3 SpeedNet'in böyle durumlarda kullanmak için paketi vardı. Bir bakın isterseniz.
kNecht Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 868 Çözümler 5 21 Temmuz 2022 #4 die dedi: Superbox fakat yanlış hatırlamıyorsam taahhütlü bir hizmetti. Genişletmek için tıkla... Hocam SIM kart ve prize fişini takın yeter diyor da annem Vodafone ben Türk Telekom Superbox Turkcell nasıl yapacağız
die dedi: Superbox fakat yanlış hatırlamıyorsam taahhütlü bir hizmetti. Genişletmek için tıkla... Hocam SIM kart ve prize fişini takın yeter diyor da annem Vodafone ben Türk Telekom Superbox Turkcell nasıl yapacağız
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.014 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Temmuz 2022 #5 kNecht dedi: Hocam SIM kart ve prize fişini takın yeter diyor da annem Vodafone ben Türk Telekom Superbox Turkcell nasıl yapacağız Genişletmek için tıkla... Onun sim kartı ayrı değil mi? Bende kullanmadım fakat bundan başka çözüm yok.
kNecht dedi: Hocam SIM kart ve prize fişini takın yeter diyor da annem Vodafone ben Türk Telekom Superbox Turkcell nasıl yapacağız Genişletmek için tıkla... Onun sim kartı ayrı değil mi? Bende kullanmadım fakat bundan başka çözüm yok.