Vınn ile oyun oynanır mı?

MaviDelta

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Evdeki internet leş gibi olduğundan daha yeni aldığım oyunları pingsiz bir saniye bile göremedim, millet az bir ping girince "lag girdi sunucu çöktü" diye ağlamaya başlıyor, ben pingsiz oynasam garipserim herhalde. Download hızı 1 MB geçmiyor.(70-80kb indiriyorum oyunları)

Şu an bunu değiştirme gibi bir şansım maalesef yok, yani babamı başka bir tarifeye falan yönlendiremiyorum çünkü bana danışmadan gidip 24 aylık sözleşme yapmış ve akılsız başın cezasını ben çekiyorum.

Vınn nasıl bir şey merak ediyorum açıkçası oyunlarda ping sorunu falan olur mu, zaten oyun falan indirmeyeceğim sadece oyun oynayacağım oynadığım oyunlar genellikle Arma 3, Verdun, TF2, Gmod gibi oyunlar.

Bir de bunun ödemesini nasıl yapıyoruz? Sabit bir ücret falan var mı çünkü bayağı araştırdım ama bir cevap bulamadım sadece modellerin fiyatı var. Yaşım 16, eğer 18 yaşından büyük birisi gerekiyorsa ablamı bu işe dahil edebilirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Binamızda altyapı olmadığı için 15 GB sınırsız Vınn kullanıyorum. Çok kötü tavsiye etmem çünkü CS:GO gibi oyunlarda ping 500 den aşağıya düşmüyor ve dowland hızı acayip yavaş ve akk dolunca bu hız 10 kb/s ye düşüyor. Son olarak çok pahalı sakın bulaşma.

Biz de eskiden 4 GB kotalısını kullanmıştık ama o zaman daha ilk çıktığı zamandı yani. Ben de multiplayer oyun oynamıyordum sadece tarayıcı oyunları vardı :) Şimdi tabi ki yetersiz gelecektir sana diye düşünüyorum ama güzeldir usbyi tak interneti çalıştır yani :) Bana verdiği zevk güzeldi en azından. Geçmiş olsun hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı