ynot Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar ben Vodafone'e VINN alacağım. 3G Modem Modelleri ve Fiyatları - n11 3G Modem ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı 3G Modem çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Peki bu nasıl çalışır hat mı alacağım buna yoksa Vodafone'e mağazasına gidip 50 GB-100 GB mi dolduracağım?
Arkadaşlar ben Vodafone'e VINN alacağım. 3G Modem Modelleri ve Fiyatları - n11 3G Modem ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı 3G Modem çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Peki bu nasıl çalışır hat mı alacağım buna yoksa Vodafone'e mağazasına gidip 50 GB-100 GB mi dolduracağım?
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #2 Bildiğim kadarıyla hat takılıyor. Hattın kendi internetini kullanıyorsun. Telefonlarda hotspot yani wifi yaymak ile aynı şey. O yüzden bu cihazlar artık kullanılmıyor ya. Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla hat takılıyor. Hattın kendi internetini kullanıyorsun. Telefonlarda hotspot yani wifi yaymak ile aynı şey. O yüzden bu cihazlar artık kullanılmıyor ya.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.467 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 4 Haziran 2020 #3 O öyle alınmaz. Operatörü arayıp konuş. Şu an o hizmeti veriyorlar mı öğren. Konuda söylendiği gibi hotspot mantığıyla çalışıyor. Artı 0 Eksi
O öyle alınmaz. Operatörü arayıp konuş. Şu an o hizmeti veriyorlar mı öğren. Konuda söylendiği gibi hotspot mantığıyla çalışıyor.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 4 Haziran 2020 #4 Uygun bir simkart takacaksın. Kendi telefonundaki simkart'ını da takabilirsin ama ayarların bozulabilir. Artı 0 Eksi
Uygun bir simkart takacaksın. Kendi telefonundaki simkart'ını da takabilirsin ama ayarların bozulabilir.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 4 Haziran 2020 #5 Data hattı kullanılıyor ve VINN performansı hiç beğenilmiyordu sanırsam. Artı 0 Eksi
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 4 Haziran 2020 #6 Yıllar önce kullanırken operatörün hat veriyordu sana, tabi artık nasıl bilmiyorum. Bu sistem çalışmıyor bile olabilir. Superbox'a göz atın. Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr Artı 0 Eksi
Yıllar önce kullanırken operatörün hat veriyordu sana, tabi artık nasıl bilmiyorum. Bu sistem çalışmıyor bile olabilir. Superbox'a göz atın. Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin. www.turkcell.com.tr
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 4 Haziran 2020 #7 Kota düşük ve kota aşılınca çok pahalıya geliyordu. Artı 0 Eksi
Aznable Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gentoo. 5 Haziran 2020 #8 Ben kullandım ve bayağı kötüydü. Artı 0 Eksi