VINN'da yaşanılan internet sorunları

• Konuyu başlatan uikN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 336

uikN

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
2 adet VINN diye tabir ettiğimiz 3G USB SIM kartlı cihazım var.

Cihazlardan bir tanesini taktığım da "ağ ve internet ayarları" bölümünde gözüküyor ana internetim ile birlikte.
Fakat diğerini de takıyorum bu sefer orada yeni taktığım gözükmüyor.
Fakat yine garip bir şekilde bu sefer de "ağ ve paylaşım merkezi" tarafında yeni taktığım gözüküp "ağ ve internet ayarları" bölümünde gözükmüyor.

İkisi de internete giriyor ama ağ ve internet ayarlarında bir tanesi gözükmediği için ne kadar internet harcadığını vs göremiyorum.
görselleri ekliyorum toplamda 3 adet internetin listelenmesi gerekiyor mantıken ama olmuyor nedense.
"Ipconfig yazdığım da 3 interneti de görebiliyorum bu arada ama görselde göreceğiniz üzere 2 farklı yerde tam olarak listelenmiyorlar."

Yani bir görselde farklı alanda TTNET VINN gözüküyor diğerinde Vodafone VINN gözüküyor ama hepsinin gözükmesi gerekmiyor mu alt alta burada bir sıkıntı var.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    101,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 2.png
    2.png
    53,5 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba.
2 adet VINN diye tabir ettiğimiz 3G USB SIM kartlı cihazım var.

Cihazlardan bir tanesini taktığım da "ağ ve internet ayarları" bölümünde gözüküyor ana internetim ile birlikte.
Fakat diğerini de takıyorum bu sefer orada yeni taktığım gözükmüyor.
Fakat yine garip bir şekilde bu sefer de "ağ ve paylaşım merkezi" tarafında yeni taktığım gözüküp "ağ ve internet ayarları" bölümünde gözükmüyor.

İkisi de internete giriyor ama ağ ve internet ayarlarında bir tanesi gözükmediği için ne kadar internet harcadığını vs göremiyorum.
görselleri ekliyorum toplamda 3 adet internetin listelenmesi gerekiyor mantıken ama olmuyor nedense.
"Ipconfig yazdığım da 3 interneti de görebiliyorum bu arada ama görselde göreceğiniz üzere 2 farklı yerde tam olarak listelenmiyorlar."

Yani bir görselde farklı alanda TTNET VINN gözüküyor diğerinde Vodafone VINN gözüküyor ama hepsinin gözükmesi gerekmiyor mu alt alta burada bir sıkıntı var.
Merhaba. Ürünlerin tam modeli ne? Duruma göre yazılımını kurmanız falan gerekebilir.

Merhaba. Ürünlerin tam modeli ne? Duruma göre yazılımını kurmanız falan gerekebilir.
Merhaba

Normalde tak çalıştır olarak satılıyor fakat usb takınca otomatik kurulum ve başlatma ekranı gelmekte.
Zaten başlat dediğimde interneti getirmekteler sadece ağ da listelenmiyor
Mesela burda diğer vınn da ki gibi şebeke resmi de gelmiyor yani vınn ın tekinde bi ayar gerekiyo sanırım ama çözemedim.

Dosya Ekleri

• 12.png
    12.png
    155,5 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı