Merhaba, sizce arac kamerasi icin hangisi?
Bende sizin gibi dusunuyorum hafiza karti kisminda Samsung dusunuyorum. Videolarda falan Viofo'nun ciddi bir kalite farki var ozellikle gece cekimlerinde cok iyi, arti olarak garanti surecinin cok iyi islendigi soyleniyor. Hangi modeli kullaniyorsunuz acaba?Viofo'yu kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun yaratmadı bana. Diğer markayı deneyimlemediğim için hakkında yorum yapamam ama Viofo'nun araç kamerası konusunda kaliteli işler çıkarttığını biliyorum.
Not: Bu konuda kullanılacak hafıza kartının çok büyük önemi var. Kalitesiz bir kart sürekli sorun çıkartır ve bir süre sonra ölür. Bu işler için yani 7/24 kayıt için üretilmiş kartları tercih etmelisiniz.
Aslında ürün kutusundan bir kart çıkıyor ve uyumlu vede uyumsuz modelleri gösteriyor. Samsung'da ben sorun yaşamıştım. Viofonun kendi hafıza kartları var en son ona geçtim ve 1 yıldır sorun yaşamadım.Bende sizin gibi dusunuyorum hafiza karti kisminda Samsung dusunuyorum. Videolarda falan Viofo'nun ciddi bir kalite farki var ozellikle gece cekimlerinde cok iyi, arti olarak garanti surecinin cok iyi islendigi soyleniyor. Hangi modeli kullaniyorsunuz acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.