Elektronik Viper Mini 432 TL

Ürünü sepete ekledikten sonra %15 indirimi işaretlemeniz gerekiyor. İndirim yarın bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel fiyat.

Daha yeni Rampage mousemin dpi arttırma tuşu sıkıştığı için mousem kısmen bozuk çalışıyor. Şuanlık yedek mouse ile idare ediyorum. Bu mouse nasıldır arkadaşlar. Herhangi bir sorunu var mı?

Daha yeni Rampage mousemin dpi arttırma tuşu sıkıştığı için mousem kısmen bozuk çalışıyor. Şuanlık yedek mouse ile idare ediyorum. Bu mouse nasıldır arkadaşlar. Herhangi bir sorunu var mı?
Alınır, güzel bir mouse. Fiyat uygun. 1-2 aya kalmaz 600 leri görür.

Daha yeni Rampage faremin DPI arttırma tuşu sıkıştığı için farem kısmen bozuk çalışıyor. Şu anlık yedek mouse ile idare ediyorum. Bu mouse nasıldır arkadaşlar. Herhangi bir sorunu var mı?

Aynı ürünü kullanmaktayım yaklaşık 2 yıl olacak hiçbir sorununu sıkıntısını görmedim tavsiye ederim.

Orta tuşu kullanmamama rağmen kendiliğinden bozuldu , elime de biraz küçük geliyordu. Onun dışında iyi mouse

3 kere sıfır alıp kullandığım ürün performansı çok iyi fakat orta tuşu kronik sanırım hep bozuldu.

3 kere sıfır alıp kullandığım ürün performansı çok iyi fakat orta tuşu kronik sanırım hep bozuldu.
Cidden mi? Bende hiç böyle webde gezmem o tuşu pek kullanmamama rağmen kendi kendine bozulunca demiştim herhalde ben kırdım falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…