Viper mini alınır mı?

Hephaestus06

Hectopat
Öncelikle merhaba, ben şu indirim günlerinde mouse ve klavye almak istiyorum. Bütçem çok yok mouse 250'yi klavye 350'yi geçmezse sevinirim. Şu an için Rampage klavyem var önyargılı olmaya gerek yok mekanik hisli süper bir hissi yok ama idare ediyor, çok iyi bir indirimle güzel bir ürün bulursam alırım. Öncelikli mouse alacağım. İtopya'dan bakıyorum gerçekten kaliteli bir şey almak istiyorum. Elim 18E 9.5 yani medium ve çoğunlukla FPS, Battle Royale oynuyorum. Claw tutusundayim ama parmaklarım tam dik değil palm a yakın hafif kalkık claw. İtopya'da ben DeathAdder v2'yi beğendim ama güzel bir indirimde olmasına rağmen 370TL biraz fazla bana, vermeye değer mi? Daha ucuz da Corsair Harpoon RGB Pro, Logitech G102, Razer Viper mini gibi seçenekler var ama ben şu an 13cm uzunluğunda geniş bir mouse kullandığım için o mouselara alisamam, küçük kalır diye düşünüyorum. Onlar da 11.5 cm civarı, sorun olur mu? Ne yapmalı, ne almalı.

Öncelikle yazınızı bütün halinde değil de sıralı sıralı yazarsanız daha okunaklı olur çünkü çoğu kişi böyle bir yazıyı okumaya üşenecektir bende dahil.

Benim önerim Viper Mini almanız hazır fiyatı da iyiyken. Viper Mini varken G102 düşünmeyin bile. Küçük kalır ise alışmaya çalışacaksınız veya iade edeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı