Mouse pad ile beraber çay döküldü üzerine değil ama altına doğru girdiğini düşünüyorum. Küçük hareketlerde çok yavaş dönüyor ve bir tık hantallaştı. Nasıl sorunu çözebilirim? Sensörü altını, skatezlerini temizledim ama çözülmedi.
Mouse pad ile beraber çay döküldü üzerine değil ama altına doğru girdiğini düşünüyorum. Küçük hareketlerde çok yavaş dönüyor ve bir tık hantallaştı. Nasıl sorunu çözebilirim? Sensörü altını, skatezlerini temizledim ama çözülmedi.
piskolojik olarak öyle hissediyor olabilirsin ama illaki var diyorsan içini sök temizle benimkine soda dökülmüştü orta tuşu çalışmıyordu açıp tamir ettim iki kablo kaynamış
Psikolojik olarak öyle hissediyor olabilirsin ama illaki var diyorsan içini sök temizle benimkine soda dökülmüştü orta tuşu çalışmıyordu açıp tamir ettim iki kablo kaynamış.
Selilozik tiner, safsu içine 3 birime 1 birim yap.
Fareyi açabilirsen aç komple 2/3 dk beklet
İyice kurut, sorun yasayacagını zannetmiyorum.
10 yıllık klavyeyi 3 sefer geri dondurdum
Selilozik tiner, safsu içine 3 birime 1 birim yap.
Fareyi açabilirsen aç komple 2/3 dk beklet
İyice kurut, sorun yasayacagını zannetmiyorum.
10 yıllık klavyeyi 3 sefer geri dondurdum