clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, Sizce Razer Viper Mini mi almalıyım yoksa Logitech MX518 Legendary mi almalıyım? Elim orta boyutlu ve FPS oyunları oynadığımdan sensör kalitesi benim için önemli. Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhabalar, Sizce Razer Viper Mini mi almalıyım yoksa Logitech MX518 Legendary mi almalıyım? Elim orta boyutlu ve FPS oyunları oynadığımdan sensör kalitesi benim için önemli. Yorumlarınızı bekliyorum.
darannn Picopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #2 Razer Viper Mini veya Razer Deathadder v2 Mini almanı tavsiye ederim. MX518'den daha iyiler bence. Razer Deathadder V2 Mini Chroma RGB Gaming Mouse | ITOPYA Razer Deathadder V2 Mini Chroma RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03340100-R3M1 ITOPYA'da. www.itopya.com Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse | ITOPYA Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03250100-R3M1 ITOPYA'da. www.itopya.com Razer Viper Mini'de LOD sorunu var bilgin olsun. Razer Deathadder v2 Mini'de yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Razer Viper Mini veya Razer Deathadder v2 Mini almanı tavsiye ederim. MX518'den daha iyiler bence. Razer Deathadder V2 Mini Chroma RGB Gaming Mouse | ITOPYA Razer Deathadder V2 Mini Chroma RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03340100-R3M1 ITOPYA'da. www.itopya.com Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse | ITOPYA Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03250100-R3M1 ITOPYA'da. www.itopya.com Razer Viper Mini'de LOD sorunu var bilgin olsun. Razer Deathadder v2 Mini'de yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 7 Mayıs 2021 #3 @clazz bende V2 mini almanı öneririm şu an indirimde ve kaçırılmayacak bir fiyatta. Viper mini ile aynı sensörü kullanıyorlar. Son düzenleme: 7 Mayıs 2021
@clazz bende V2 mini almanı öneririm şu an indirimde ve kaçırılmayacak bir fiyatta. Viper mini ile aynı sensörü kullanıyorlar.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 7 Mayıs 2021 #4 Ciddi boyut ve agirlik farki var iki model arasinda. Tutus sekli de tamamen farkli.
clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #5 221420 dedi: Ciddi boyut ve agirlik farki var iki model arasinda. Tutus sekli de tamamen farkli. Genişletmek için tıkla... Şuan Asus Rog Pugio kullanıyorum sizce Viper Mini mi daha ideal HyperX Pulsefire Raid mi?
221420 dedi: Ciddi boyut ve agirlik farki var iki model arasinda. Tutus sekli de tamamen farkli. Genişletmek için tıkla... Şuan Asus Rog Pugio kullanıyorum sizce Viper Mini mi daha ideal HyperX Pulsefire Raid mi?