Evet arkadaşlar ben FPS oyunları oynuyorum Valorant ve CS:GO vb. şeyler işte ben Razer DeathAdder ailesinden şu an essential modeli var bende ama ben beğenmedim bütçe 800 TL.
En ucuz Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.889,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Elinizin boyutunu ve tutuş açınızı yazmadığınızdan fazla mouse linkledim. Aralarında en iyisi Basilisk V3 ama dediğim gibi elinize uyması en önemli etken. Ayrıca kablosuz olarak bu 900TL'ye düşüyor arada:
En ucuz Glorious Model D BAMF Wireless Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D BAMF Wireless Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.756,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ayrıca ağır ve büyük bir mouse Basilisk V3. DA V2 ile diğer özellikleri çok yakın olsa da ağırlıktan kaybediyor. DeathAdder V2'nin şu an fiyatı 940TL ve çok fazla artmış. Daha geçen 644TL'ye düştü diye konu açtım şimdi 300TL zamlanmış şaka gibi. Düşerse DA V2 alınabilir elinize de uyuyorsa.
Xtrfy M4 Rgb Ultra-lıght Oyuncu Mouse Ultra Hafif- Ergonomik- Üst sınıf Malzeme Kalitesi Hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. M4, hafif oyun farelerinin performansını, hissini ve dayanıklılığını bir sonraki seviyeye taşır. HAFİF TASARIM. ERGONOMİK ŞEKİL.M4, ergonomik bir tasarıma sahip ilk...
Xtrfy M42 RGBAyarlanabilir simetrik şekilUltra hafif yapıPixart 3389 sensörüModüler kabuk - iki boyut (dahil) Çok yönlü şekil. Sağlam performans. Ultra hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. Ve boyutunu ayarlamanıza izin veren değiştirilebilir parçalara sahip simetrik bir şekil. M42, her oyuncu...
shop.connectgame.com.tr
Tutuş şeklinize göre tercih edebilirsiniz, site içerisinde diğer renk seçenekleri de mevcut.