Viper V2 Pro değiştirilmeli mi?

649222

Centipat
Mouse konusunda kafamın karışık olduğu bir dönemdeyim. Elimdeki fareyi upgrade veya downgrade etmek arasında kaldım. Üç seçeneğim var. Şu an da cobra Pro ürününde indirim var, onu alıp downgrade edebilirim sonrasında Viper V2 Pro'yu satabilirim. Elim bollaşınca hyperpolling Dongle'ını alıp 8K kullanabilirim. Direkt 8K olan bir mouse alıp keza yine ikinci elden Viper V2 Pro'yu satabilirim. İkinci el piyasası çok ölü gibi geldi şu an bana. Sizce ne yapmalıyım?

Mouse konusunda kafamın karışık olduğu bir dönemdeyim. Elimdeki fareyi upgrade veya downgrade etmek arasında kaldım. Üç seçeneğim var. Şu an da cobra Pro ürününde indirim var, onu alıp downgrade edebilirim sonrasında Viper V2 Pro'yu satabilirim. Elim bollaşınca hyperpolling Dongle'ını alıp 8K kullanabilirim. Direkt 8K olan bir mouse alıp keza yine ikinci elden Viper V2 Pro'yu satabilirim. İkinci el piyasası çok ölü gibi geldi şu an bana. Sizce ne yapmalıyım?

V3 şu an da uygun satilip alınabilir bence
Cobra da var uyguna karar sizin.

V3 şu an da uygun satilip alınabilir bence
Cobra da var uyguna karar sizin.
Siyah renk takıntım var hocam. Beyaz rengiyle benim yıldızım barışmıyor ne yazık ki. Kullandığım sistem ile bir ürünü 8k kullanmam imkansız, yakında da upgrade düşünmüyorum. Viper V2 Pro elimde kalır diye aslında cobrayı satın almadım. Yoksa cobrayı alıp sistem değişimine kadar onunla devam etmek mantıklı gelmişti. Ama böyle devam edip ileride razer'ın dongle'ını da alabilirim.

Siyah renk takıntım var hocam. Beyaz rengiyle benim yıldızım barışmıyor ne yazık ki. Kullandığım sistem ile bir ürünü 8K kullanmam imkansız, yakında da upgrade düşünmüyorum. Viper V2 Pro elimde kalır diye aslında cobrayı satın almadım. Yoksa cobrayı alıp sistem değişimine kadar onunla devam etmek mantıklı gelmişti. Ama böyle devam edip ileride Razer'ın Dongle'ını da alabilirim.

Benim de var da yapacak bir şey yok biraz daha bekleyip siyah halini de alabilrisiniz.

Benim de var da yapacak bir şey yok biraz daha bekleyip siyah halini de alabilrisiniz.
Hocam siyahı 5k bandına ne zaman düşer, düştüğünde de elimde para olur mu tartışılır. Bu yüzden ya başka 8k dongle'ı olan kaliteli bir modele geçmem lazım, ya cobra pro alıp viper v2 proyu satmam lazım ya da ileride dongle almam lazım. Hani kullandığım mouse'dan memnunum aslında. Cobra Pro'yu alıp elimdeki mousedan gelen parayla 8k dongle alıp uzun yıllar da kullanabilirim.

Hocam siyahı 5K bandına ne zaman düşer, düştüğünde de elimde para olur mu tartışılır? Bu yüzden ya başka 8K Dongle'ı olan kaliteli bir modele geçmem lazım, ya cobra Pro alıp Viper V2 Pro'yu satmam lazım ya da ileride dongle almam lazım. Hani kullandığım Mouse'dan memnunum aslında. Cobra Pro'yu alıp elimdeki fareden gelen parayla 8K dongle alıp uzun yıllar da kullanabilirim.

Dongleyi alayım bence Wraith'de ATK sky blazinglerde 8K dongle Hz kampanya var birkaç tane daha önerebilirim Wraith'den.
Nisan da düşer gibime geliyor siyah Viper V3 Pro.

Dongleyi alayım bence Wraith'de ATK sky blazinglerde 8K dongle Hz kampanya var birkaç tane daha önerebilirim Wraith'den.
Nisan da düşer gibime geliyor siyah Viper V3 Pro.
Ben overthinking yaparken cobra pro indirimi bitmiş hocam. Şuanlık viper v2 pro ile devam edip ileride 8k dongle'ını alırım gerek olursa. Upgrade yapmamı gerektirecek kadar kötü bir mouse kullandığımı düşünmüyorum. Hem elimdekini ikinci elden hangi fiyata satın alabileceğim de belli değil.

Ben overthinking yaparken cobra pro indirimi bitmiş hocam. Şuanlık viper v2 pro ile devam edip ileride 8k dongle'ını alırım gerek olursa. Upgrade yapmamı gerektirecek kadar kötü bir mouse kullandığımı düşünmüyorum. Hem elimdekini ikinci elden hangi fiyata satın alabileceğim de belli değil.
Karar sizin dir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı