Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 25 Mayıs 2024 #1 Selam, Wraith hoverpad V2 mi yoksa X-raypad Obsidian mı almalıyım? Mousepadim Wraith Spirit of Aim Speed modeli. Sizce mousepade zarar verirler mi?
Selam, Wraith hoverpad V2 mi yoksa X-raypad Obsidian mı almalıyım? Mousepadim Wraith Spirit of Aim Speed modeli. Sizce mousepade zarar verirler mi?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Mayıs 2024 #2 Montyxss dedi: Selam, Wraith hoverpad V2 mi yoksa X-raypad Obsidian mı almalıyım? Mousepadim Wraith spirit of aim Speed modeli. Sizce mousepade zarar verirler mi? Genişletmek için tıkla... X-raypad Obsidian'ın universal dot versiyonu.
Montyxss dedi: Selam, Wraith hoverpad V2 mi yoksa X-raypad Obsidian mı almalıyım? Mousepadim Wraith spirit of aim Speed modeli. Sizce mousepade zarar verirler mi? Genişletmek için tıkla... X-raypad Obsidian'ın universal dot versiyonu.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 25 Mayıs 2024 #3 belirsizz dedi: X-raypad Obsidian'ın universal dot versiyonu. Genişletmek için tıkla... Wraithte stoğu tükenmiş başka bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?
belirsizz dedi: X-raypad Obsidian'ın universal dot versiyonu. Genişletmek için tıkla... Wraithte stoğu tükenmiş başka bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Mayıs 2024 #4 Montyxss dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... X-Raypad Obsidian Mouse Skates universal olan bitmiş V2 Pro'yu seçip alabilirsiniz.
Montyxss dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... X-Raypad Obsidian Mouse Skates universal olan bitmiş V2 Pro'yu seçip alabilirsiniz.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 25 Mayıs 2024 #5 belirsizz dedi: X-Raypad Obsidian Mouse Skates universal olan bitmiş V2 Pro'yu seçip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aralarındaki fark nedir hocam neden onu önerdiniz?
belirsizz dedi: X-Raypad Obsidian Mouse Skates universal olan bitmiş V2 Pro'yu seçip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aralarındaki fark nedir hocam neden onu önerdiniz?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 25 Mayıs 2024 #6 Obsidian dot skatez ile ben pek rahat edemedim, onun yerine tam bir skatez tercih edin. Ama iyi kayiyor onu soyleyeyim.
Obsidian dot skatez ile ben pek rahat edemedim, onun yerine tam bir skatez tercih edin. Ama iyi kayiyor onu soyleyeyim.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Mayıs 2024 #7 Montyxss dedi: Aralarındaki fark nedir hocam neden onu önerdiniz? Genişletmek için tıkla... Daha hızlı. Ahmet06han dedi: Obsidian dot skatez ile ben pek rahat edemedim, onun yerine tam bir skatez tercih edin. Ama iyi kayiyor onu soyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir ayrıca dot skatezlerin içinden 3-4 kullanımlık çıkıkıyor fazla yapmazsanız diğerlerinde sadece 2
Montyxss dedi: Aralarındaki fark nedir hocam neden onu önerdiniz? Genişletmek için tıkla... Daha hızlı. Ahmet06han dedi: Obsidian dot skatez ile ben pek rahat edemedim, onun yerine tam bir skatez tercih edin. Ama iyi kayiyor onu soyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir ayrıca dot skatezlerin içinden 3-4 kullanımlık çıkıkıyor fazla yapmazsanız diğerlerinde sadece 2
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 25 Mayıs 2024 #8 belirsizz dedi: Daha hızlı. Kişiden kişiye değişir ayrıca dot skatezlerin içinden 3-4 kullanımlık çıkıkıyor fazla yapmazsanız diğerlerinde sadece 2 Genişletmek için tıkla... Biri mousepade zarar verdiğini söylemişti. Verir mi gerçekten?
belirsizz dedi: Daha hızlı. Kişiden kişiye değişir ayrıca dot skatezlerin içinden 3-4 kullanımlık çıkıkıyor fazla yapmazsanız diğerlerinde sadece 2 Genişletmek için tıkla... Biri mousepade zarar verdiğini söylemişti. Verir mi gerçekten?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Mayıs 2024 #9 Montyxss dedi: Biri mousepade zarar verdiğini söylemişti. Verir mi gerçekten? Genişletmek için tıkla... Bilemedim yapısından dolayı verebilir uzun kullanımda.
Montyxss dedi: Biri mousepade zarar verdiğini söylemişti. Verir mi gerçekten? Genişletmek için tıkla... Bilemedim yapısından dolayı verebilir uzun kullanımda.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 25 Mayıs 2024 #10 belirsizz dedi: Bilemedim yapısından dolayı verebilir uzun kullanımda. Genişletmek için tıkla... Hoverpad kullandınız mı? O zarar vermiyorsa onu da alabilirim aralarında çok fark yoksa. belirsizz dedi: Dot skatezlerin içinden 3-4 kullanımlık çıkıyor fazla yapamazsanız diğerlerinde sadece 2. Genişletmek için tıkla... Hocam bu zamanla eriyen bir şey mi? Yani değiştirmem mi gerekiyor eriyince.
belirsizz dedi: Bilemedim yapısından dolayı verebilir uzun kullanımda. Genişletmek için tıkla... Hoverpad kullandınız mı? O zarar vermiyorsa onu da alabilirim aralarında çok fark yoksa. belirsizz dedi: Dot skatezlerin içinden 3-4 kullanımlık çıkıyor fazla yapamazsanız diğerlerinde sadece 2. Genişletmek için tıkla... Hocam bu zamanla eriyen bir şey mi? Yani değiştirmem mi gerekiyor eriyince.