B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Mayıs 2024 #11 Montyxss dedi: Hoverpad kullandınız mı? O zarar vermiyorsa onu da alabilirim aralarında çok fark yoksa. Hocam bu zamanla eriyen bir şey mi? Yani değiştirmem mi gerekiyor eriyince. Genişletmek için tıkla... Erimez de aşınır performansı azalır zamanla.
Montyxss dedi: Hoverpad kullandınız mı? O zarar vermiyorsa onu da alabilirim aralarında çok fark yoksa. Hocam bu zamanla eriyen bir şey mi? Yani değiştirmem mi gerekiyor eriyince. Genişletmek için tıkla... Erimez de aşınır performansı azalır zamanla.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 25 Mayıs 2024 #12 belirsizz dedi: Erimez de aşınır performansı azalır zamanla. Genişletmek için tıkla... Hoverpad nasıl?
belirsizz dedi: Erimez de aşınır performansı azalır zamanla. Genişletmek için tıkla... Hoverpad nasıl?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Mayıs 2024 #13 Montyxss dedi: Hoverpad nasıl? Genişletmek için tıkla... Onda hiçbir sıkıntı yok kullanıp 1-1, 5 yıl sonra değişirsiniz ama obsidan a göre yavaş.
Montyxss dedi: Hoverpad nasıl? Genişletmek için tıkla... Onda hiçbir sıkıntı yok kullanıp 1-1, 5 yıl sonra değişirsiniz ama obsidan a göre yavaş.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 25 Mayıs 2024 #14 belirsizz dedi: Onda hiçbir sıkıntı yok kullanıp 1-1, 5 yıl sonra değişirsiniz ama obsidan a göre yavaş. Genişletmek için tıkla... Çok uçmasına gerek yok zaten benim için valorant falan oynuyorum. Sizce orijinalini kullanayım mı yoksa hoverpad mi alayım.
belirsizz dedi: Onda hiçbir sıkıntı yok kullanıp 1-1, 5 yıl sonra değişirsiniz ama obsidan a göre yavaş. Genişletmek için tıkla... Çok uçmasına gerek yok zaten benim için valorant falan oynuyorum. Sizce orijinalini kullanayım mı yoksa hoverpad mi alayım.