Viper V2 Pro kullanıcısına yeni mouse önerisi

Gksuuu

Hectopat
1 senedir kullandığım Viper V2 Pro'nun scroll tuşu sorun çıkarmaya başladı. Razer ile iletişime geçtim yeni mouse göndereceklerdi. Ülkemize gönderim ama yapamadıklarını söylediler, Viper V3 Pro düşündüm ama yine aynı sorunla karşılaşırsam diye korkuyorum. Ekstra olarak sensörde takılma sorunları olduğunu gördüm ve sadece Vatan Bilgisayar satıyor. Wraith üzerinden mouselara baktığımda ATK F1 ve X1 serisinde 8K dongleda sorun çıkarabildiğini ve qc sorunu olduğunu görünce vazgeçtim ve şu an gpx2 düşünüyorum. Özellik olarak Razer'ın yarısı özelliklere sahip olduğundan çok kararsızım. Sizin önerileriniz nelerdir?
Not: Claw ve palm tutuyorum genel olarak, elim 18cm.
Yorum yapanlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Viper V3 Pro için dün güncelleme geldi. LOD sorunu çözülmüş diyorlar. Bütçe yeterse Viper V3 Pro tabi ki.
Superlight malzeme kalitesi çok çok kötü. Bakma hiç.
Scroll tekerleği yine sıkıntı çıkarırsa diye de düşünüyorum, razerın scrollu hakkında epey kötü yorum gördüm redditte.

Diğer türlü Beast X Max alınabilir. Ya da bütçeyi zorlamasın diye ATK X1 bakılabilir. Arkadaşım geçen hafta ATK F1 Pro Max aldı. Hiçbir sıkıntısı yok.
Beast X Max malzeme kalitesi iyi midir ? Birde çinli firma ya önyargılı yaklaşıyorum biraz.

Wraith'e bulaşma gelen ürün bozuk gelirse iade edemiyorsun garantiye gönderirler

Mouse ürünlerinde iade politikası:

Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz.

Bunu söylediğiniz iyi oldu,teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…