Viper V2 Pro mouse scroll encoder nereden alınabilir?

• Konuyu başlatan Leshy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 393

Leshy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-AMD RYZEN 5600
-G-SKİLL TRİDENT Z NEO 32 GB 4000 MHZ DDR4
-ASUS ROG STRİX B550-F GAMİNG WİFİ(II)
-SAPPHİRE NİTRO PLUS RX6700XT
-SAMSUNG 980 PRO 2TB NVME M2 SSD
-SAMSUNG 870 2TB SSD
-COOLER MASTER HAF500
-DEEPCOOL AK400 COOLER
Arkadaşlar Viper V2 Pro fareye sahibim daha bir sene oldu alalı. Bu Razer'larda kronik sorunmuş herhalde mouse Scroll'u aşağı yukarı yaparken takılma oluyordu ilk sorun ortaya çıktığında şimdi neredeyse hiç adamakıllı kaydıramıyorum bile. İnternetten birkaç site buldum bana 12mm encoder lazım. Aranızda hiç satın alan ya da bilen var mı güvenilir bir site önerebilecek.
Bulduğum site bu: Kailh Mouse Scroll Wheel Encoder yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar Viper V2 Pro fareye sahibim daha bir sene oldu alalı. Bu Razer'larda kronik sorunmuş herhalde mouse Scroll'u aşağı yukarı yaparken takılma oluyordu ilk sorun ortaya çıktığında şimdi neredeyse hiç adamakıllı kaydıramıyorum bile. İnternetten birkaç site buldum bana 12mm encoder lazım. Aranızda hiç satın alan ya da bilen var mı güvenilir bir site önerebilecek.
Bulduğum site bu: Kailh Mouse Scroll Wheel Encoder yardımlarınızı bekliyorum.

Aliden ttc Gold 12mm encoder diye arattır. Green ile Gold benzerler ama Gold da bir dayanıklı.
Elin az lehim tutarsa sök tak 30 dkkada değiştirirsin. Ttc Gold eskisinden bile iyi oldu.

Kaynak olarak: Razer Viper V2 Pro Gaming Mouse Review
Bir kaynakta tablo olsun sekmeler arasınd gezerek istedğin bilgiyi bulabilirsin: Mouse Switch Master Sheet by Ents

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı