Viper V2 Pro mouse ve Tiger Longteng mouse pad nasıldır?

Willches

Hectopat
Görseldeki ikili Valorant immo 1-2-3 için alınır mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20240702_103825.jpg
    IMG_20240702_103825.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 44
Alacağınız ürünlerin sizi immo 1-2-3 çıkaracağını veya orada tutacağını düşünüyorsanız yanlış yoldasınız onu söylemeliyim bir kere. Tabii ki etkisi var olur ama böyle bir düşünceye kapılmayın. Mouse pad iyi kaliteli güzel bir ürün alınır. Mouse için ise eliniz kaç santim ve mouse tutuş şekliniz nedir?

Alacağınız ürünlerin sizi immo 1-2-3 çıkaracağını veya orada tutacağını düşünüyorsanız yanlış yoldasınız onu söylemeliyim bir kere. Tabii ki etkisi var olur ama böyle bir düşünceye kapılmayın. Mouse pad iyi kaliteli güzel bir ürün alınır. Mouse için ise eliniz kaç santim ve mouse tutuş şekliniz nedir?

Zaten immoyum o ranklarda oynamam için nasıl olur anlamında sormuştum mouse tutuşum palm fingertrip arası bir şey.

Mouse kaliteli ancak benim elime hiç olmadı, epey rahatsız etti. Tutuş tipi ve elinizin boyutlarına göre kesinlikle hesap kitap isteyen bir mouse. Fiyatı da epey artmış.

Elim büyük ve tutuş şeklimi üstte belirttim sizce?

Mesajlarınıza geç cevap vermemin sebebi uyarı yediğim için.

Zaten immoyum o ranklarda oynamam için nasıl olur anlamında sormuştum mouse tutuşum palm fingertrip arası bir şey.

Elim büyük ve tutuş şeklimi üstte belirttim sizce?

Mesajlarınıza geç cevap vermemin sebebi uyarı yediğim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı