M mischiefps Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #1 Merhaba, Viper V2 Pro'dan ATK blazing sky F1 Pro Max'a geçilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2025
mozeeb Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 1 Mayıs 2025 #2 Ayni sorunun tam tersini de ben soracaktim ikiside var f1 pro maxe alışkınım gecmeli miyim razera
M mischiefps Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #3 mozeeb dedi: Ayni sorunun tam tersini de ben soracaktim ikisi de var F1 Pro Max'e alışkınım gecmeli miyim razera Genişletmek için tıkla... Ben bu farede tek yaşadığım sorun scroll oldu. Scroll aşağı kaydırırken yukarıda gidiyor sizin mousesunuzda böyle bir sorun oldu mu?
mozeeb dedi: Ayni sorunun tam tersini de ben soracaktim ikisi de var F1 Pro Max'e alışkınım gecmeli miyim razera Genişletmek için tıkla... Ben bu farede tek yaşadığım sorun scroll oldu. Scroll aşağı kaydırırken yukarıda gidiyor sizin mousesunuzda böyle bir sorun oldu mu?
mozeeb Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 3 Mayıs 2025 #4 mischiefps dedi: Ben bu farede tek yaşadığım sorun scroll oldu. Scroll aşağı kaydırırken yukarıda gidiyor sizin mousesunuzda böyle bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Valla hocam bende iki bilgisayar var ben aktif olarak atk bs f1 pro maxi kullaniyorum. 2-3 gün kullandim viper v2 proyu bi sorun yaşamadım. Birde hocam viper v2 proyu nasil 8k hz yapıyoruz yaziliminda max 1k görünuyo
mischiefps dedi: Ben bu farede tek yaşadığım sorun scroll oldu. Scroll aşağı kaydırırken yukarıda gidiyor sizin mousesunuzda böyle bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Valla hocam bende iki bilgisayar var ben aktif olarak atk bs f1 pro maxi kullaniyorum. 2-3 gün kullandim viper v2 proyu bi sorun yaşamadım. Birde hocam viper v2 proyu nasil 8k hz yapıyoruz yaziliminda max 1k görünuyo
M mischiefps Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #5 mozeeb dedi: Vallahi hocam bende iki bilgisayar var ben aktif olarak ATK bs F1 Pro Max'i kullanıyorum. 2-3 gün kullandim Viper V2 Pro'yu bir sorun yaşamadım. Bir de hocam Viper V2 Pro'yu nasıl 8K Hz yapıyoruz yaziliminda Max 1K görünuyor Genişletmek için tıkla... 8K Hz için özel dongle var onu almanız gerek ama Türkiye'de satışı yok ben yurt dışından getirmiştim
mozeeb dedi: Vallahi hocam bende iki bilgisayar var ben aktif olarak ATK bs F1 Pro Max'i kullanıyorum. 2-3 gün kullandim Viper V2 Pro'yu bir sorun yaşamadım. Bir de hocam Viper V2 Pro'yu nasıl 8K Hz yapıyoruz yaziliminda Max 1K görünuyor Genişletmek için tıkla... 8K Hz için özel dongle var onu almanız gerek ama Türkiye'de satışı yok ben yurt dışından getirmiştim
mozeeb Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 4 Mayıs 2025 #6 mischiefps dedi: 8K Hz için özel dongle var onu almanız gerek ama Türkiye'de satışı yok ben yurt dışından getirmiştim Genişletmek için tıkla... Bende bi dongle var 2.4ghz olanı üzerine takıyorsun o mu
mischiefps dedi: 8K Hz için özel dongle var onu almanız gerek ama Türkiye'de satışı yok ben yurt dışından getirmiştim Genişletmek için tıkla... Bende bi dongle var 2.4ghz olanı üzerine takıyorsun o mu
M mischiefps Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #7 mozeeb dedi: Bende bir dongle var 2.4GHz olanı üzerine takıyorsun o mu? Genişletmek için tıkla... Hayır artık sadece o dongle kullanmaya başlıyorsun diğerine gerek yok
mozeeb dedi: Bende bir dongle var 2.4GHz olanı üzerine takıyorsun o mu? Genişletmek için tıkla... Hayır artık sadece o dongle kullanmaya başlıyorsun diğerine gerek yok
mozeeb Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 20 Mayıs 2025 #8 mischiefps dedi: Hayır artık sadece o dongle kullanmaya başlıyorsun diğerine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Viper V2 Pro'ya alışamadım satmaya çalıştım alıcı çıkmadı sizce kaça satılır, DeathAdder V3 Pro takas teklifi geldi takaslamali miyim sizce.
mischiefps dedi: Hayır artık sadece o dongle kullanmaya başlıyorsun diğerine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Viper V2 Pro'ya alışamadım satmaya çalıştım alıcı çıkmadı sizce kaça satılır, DeathAdder V3 Pro takas teklifi geldi takaslamali miyim sizce.
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.090 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #9 mischiefps dedi: Ben bu farede tek yaşadığım sorun scroll oldu. Scroll aşağı kaydırırken yukarıda gidiyor sizin mousesunuzda böyle bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Tekerleği değiştirip sat ve üstüne ekle.
mischiefps dedi: Ben bu farede tek yaşadığım sorun scroll oldu. Scroll aşağı kaydırırken yukarıda gidiyor sizin mousesunuzda böyle bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Tekerleği değiştirip sat ve üstüne ekle.
mozeeb Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 21 Mayıs 2025 #10 Kasa dedi: Tekerleği değiştirip sat ve üstüne ekle. Genişletmek için tıkla... Ben ne yapmaliyim reis bana da tavsiye verir misin
Kasa dedi: Tekerleği değiştirip sat ve üstüne ekle. Genişletmek için tıkla... Ben ne yapmaliyim reis bana da tavsiye verir misin