Loewrxx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #1 Faker Edition hoşuma gittiği için GPX 2 yerine almak istiyorum fakat stok yok. Yakın zamanda gelir mi, 1-2 ay gibi sürede? Yoksa GPX 2 alıp geçeceğim.
Faker Edition hoşuma gittiği için GPX 2 yerine almak istiyorum fakat stok yok. Yakın zamanda gelir mi, 1-2 ay gibi sürede? Yoksa GPX 2 alıp geçeceğim.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.101 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #11 Gerek var mı sizce hocam? Düz siyahtan farkı görünüş yani Artı 0 Eksi
KS KS Loewrxx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #12 GRKM DUMAN dedi: Aklıma geldi kırmızı bir ürün arıyorsan ekstra Waizwol OGM Cloud bakılabilir. Eki Görüntüle 2560500 Genişletmek için tıkla... Yok hocam performans önceliğim GRKM DUMAN dedi: Superlight 2'nin siyahını alırsan ileride parlama yapar. Beyaz alırsan kısa sürede sararmaya başlar. Görünüşe önem veriyorsun gördüğüm kadarıyla ozaman tavsiyem kesinlikle MayaX olur. Eki Görüntüle 2560496 Genişletmek için tıkla... Şuan harbiden lamzu maya x aimlabs düşünüyorum. Zaten 300+ saatim var Artı 0 Eksi
GRKM DUMAN dedi: Aklıma geldi kırmızı bir ürün arıyorsan ekstra Waizwol OGM Cloud bakılabilir. Eki Görüntüle 2560500 Genişletmek için tıkla... Yok hocam performans önceliğim GRKM DUMAN dedi: Superlight 2'nin siyahını alırsan ileride parlama yapar. Beyaz alırsan kısa sürede sararmaya başlar. Görünüşe önem veriyorsun gördüğüm kadarıyla ozaman tavsiyem kesinlikle MayaX olur. Eki Görüntüle 2560496 Genişletmek için tıkla... Şuan harbiden lamzu maya x aimlabs düşünüyorum. Zaten 300+ saatim var
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.347 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #13 Loewrxx dedi: Yok hocam performans önceliğim Şu an harbiden Lamzu maya X aimlabs düşünüyorum. Zaten 300+ saatim var Genişletmek için tıkla... O zaman alabilirsin. Güzel ürün. Artı 0 Eksi
Loewrxx dedi: Yok hocam performans önceliğim Şu an harbiden Lamzu maya X aimlabs düşünüyorum. Zaten 300+ saatim var Genişletmek için tıkla... O zaman alabilirsin. Güzel ürün.