Çözüldü Viper V3 Pro takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Öncelikle selamlar, farem yeni önceki faremde de takılmalar oluyordu fazladan dongle yüzünden olabilir mi? ASUS klavye kullanıyorum aynı şekilde o da kablosuz, dongle ile bağlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam farklı bir şekilde çözme şansım var mı?
Maalesef hocam 2.4GHz çakışması dongle 5GHz olmadığı sürece çözmesi pek mümkün olmayan bir şey. Elinizde iki farklı dongle olsa klavye ve mouse için ve birbirlerini ayrı ayrı koysanız sorun düzelebilir. Sorun öyle bir şey ki düşünün ben kablosuz Mouse'umun hemen yanında açıkken Elite Series 2 kontrolcümü koyduğum anda Mouse takılmaya başlıyor çakışmadan dolayı.
Öncelikle selamlar, farem yeni önceki faremde de takılmalar oluyordu fazladan dongle yüzünden olabilir mi? ASUS klavye kullanıyorum aynı şekilde o da kablosuz, dongle ile bağlanıyorum.
Dongle mümkünse klavyeye uzak olsun, 2.4GHz çakışması yapıyor büyük ihtimalle. Çözülmezse klavyeyi kablolu kullanın düzelir.

Hocam farklı bir şekilde çözme şansım var mı?
Maalesef hocam 2.4GHz çakışması dongle 5GHz olmadığı sürece çözmesi pek mümkün olmayan bir şey. Elinizde iki farklı dongle olsa klavye ve mouse için ve birbirlerini ayrı ayrı koysanız sorun düzelebilir. Sorun öyle bir şey ki düşünün ben kablosuz Mouse'umun hemen yanında açıkken Elite Series 2 kontrolcümü koyduğum anda Mouse takılmaya başlıyor çakışmadan dolayı.

Çözüm
Maalesef hocam 2.4GHz çakışması dongle 5GHz olmadığı sürece çözmesi pek mümkün olmayan bir şey. Elinizde iki farklı dongle olsa klavye ve mouse için ve birbirlerini ayrı ayrı koysanız sorun düzelebilir. Sorun öyle bir şey ki düşünün ben kablosuz Mouse'umun hemen yanında açıkken Elite series 2 kontrolcümü koyduğum anda mouse takılmaya başlıyor çakışmadan dolayı.

Hocam bende 2 tane farklı dongle var ben anlatamamışım galiba birini monitörün sağına diğerini de soluna koydum dün bir şey denedim fareyi diğer donglea yakınlaştırdığım zaman takılmalar acayip şekilde artıyor.
Yani bana da size olan olay oluyor.

Hocam bende 2 tane farklı dongle var ben anlatamamışım galiba birini monitörün sağına diğerini de soluna koydum dün bir şey denedim fareyi diğer donglea yakınlaştırdığım zaman takılmalar acayip şekilde artıyor.
Pardon ben yanlış okumuşum.
Dediğim gibi çakışmadan dolayı hocam Dongle'lar çakışıyor birbirinden sorun azalana kadar uzak tutmanız lazım. Demeye çalıştığım şey problem çözülene kadar uzaklığı deneyin en son düzelecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı