Vipnet kablosuz internet nasıldır?

raxed

Centipat
Merhaba, altyapı gelene kadar kablosuz internet Türk Telekom Magnet'e geçtim fakat bağlantısı çok kötü.
Gün içerisinde 15-20 defa internet gidiyor. Modemi değiştirdiler. Sorun düzelmeyince bulunduğunuz bölgenin baz istasyonu ile alakalı dediler.

Vipnet'i Türksat ile bağlantı sağladığı önerenler olmuş farklı konularda. Sizce bağlantı kopmasını vipnet ile de yaşar mıyım?

Altyapının gelmesine daha var gibi o yüzden bağlantı kopması yaşamayacağım bir kablosuz internet yok mudur?

@Cruslan Hocam buna benzer farklı bir konuda gördüm sizi bir şey sorucağım. Altyapı yok evin iskanı olmadığı için internet bağlatamıyorum. Uzun bi süre böyle devam edeceğini düşündüğüm için türk telekom magnet kablosuz internetini aldım. Fakat bulunduğum bölgede kablosuz internet süperbox olsun magnet olsun günde en az 15-20 kere gidip geliyor. En mantıklısı benim için ne olur? Vipnet çanak ile bağlantı çok ping olacağını söylüyorlar ne yapayım sizce?

Son düzenleme:
Magnet içindeki hattı telefonunuzda kullanmayı deneyebilirsiniz. Telefonlar yüksek rekabetten dolayı elinizdeki donanımlardan çok daha iyi antenlerle ve modemle donatılmış olacak. Ben kullanmak için mobil Wi-Fi paketi almıştım. 189 liraya 100 GB internet alabiliyorsunuz.https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?GroupName=Evimde%20Mobil%20WiFi%20Tarifeleri

Çanakta evet, çok yüksek ping süreleriyle karşılacaksınız.

Magnetin içinde ki hattı telefona takıp kulllanabiliyor muyuz?

Ayrıca ekleyeyim. Çanak direkten alıyor interneti. Direğin dibinden Ping az oluyor. Uzaklaştıkça daha da artıyor. Önemli olan direğin uzaklığı.

Ayrıca ekleyeyim. Çanak direkten alıyor interneti. Direğin dibinden Ping az oluyor. Uzaklaştıkça daha da artıyor. Önemli olan direğin uzaklığı.
Vipernet'in nasıl internet dağıttığını bilmiyorum. Yüksek yörünge uydulardan yapıyorlarsa çok yüksek pingler oluşur. Mesh tarzı uzak mesafeli Wi-Fi ağlarından faydalanıyorlarsa daha düşük ping olabillir.

Çanağın interneti direkten aldığını bilmiyordum. Siz oyunlarda düşük ping aldığını söylemişsiniz bi konuda direk ile aranızda ne kadar mesafe var tahmini.

Çanağın interneti direkten aldığını bilmiyordum. Siz oyunlarda düşük ping aldığını söylemişsiniz bi konuda direk ile aranızda ne kadar mesafe var tahmini.

Bazılarında direkten almıyor ancak sanırsam Vipnet direkden alıyor. Aramızdaki mesafe hakkında bir bilgim yok. Mesafe konularından inanılmaz kötüyüm.

Düşük ping aldığım zamanlar bazen oluyordu. O zamana denk gelmişsinizdir belki. Şu an en az 50 alıyorum. Normalde 70-90 arası. Bazen 150'ye kadar çıkıyor.

Direkten almayan marka var mıdır bildiğiniz. Bu arada çanak internetlerin de ping dışında magnette yaşadığım gibi bağlantı kopması olma ihtimali var mı?

@Cruslan bu arada magnetin sim kartı telefona takılan gibi küçük değilmiş takılmıyor yani deniyemedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…