Virtool virüsü format sonrası silinmiş midir?

umutbeyy890

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 1 Nisan gününde fark ettiğim virtool virüsü gördükten sonra hemen abime söyledim. 15 yaşındayım. Abim format atmamız gerektiğini söyledi ve att. Şimdi virüs silinmiş midir?

Merhaba 1 Nisan gününde fark ettiğim virtool virüsü gördükten sonra hemen abime söyledim. 15 yaşındayım. Abim format atmamız gerektiğini söyledi ve att. Şimdi virüs silinmiş midir?
Temiz format attıysanız gitmiştir. Bu arada format attınız değilmi sıfırlamadınız? Çoğu insan bunları karıştırıyor.

Formatı Windows gitmemesi için gelişmiş ayarlardan yapmıştı abim

Nasıl yaptığını bilmiyorum ama bütün dosyaları silmesini söyledi özür dilerim şuan soramıyorum uyuyor
Büyük ihtimalle "sadede dosyaları sil" seçti. Siz yinede bir taratın bir anti-virüse. Bazen böyle virüsler sistem dosyalarına bulaşabiliyor.

USB bellek ile temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Bunun için öncelikle bir kurulum medyası hazırlamanız gerekmekte. Kurulum medyasını Rufus yahut Fedora Media Writer ile hazırlayabilirsiniz.
Yarın sorarım şuan söyleyemiyorum ama usb ile yapmadığına eminim

Büyük ihtimalle "sadede dosyaları sil" seçti. Siz yine de bir taratın bir Anti-Virüs'e. Bazen böyle virüsler sistem dosyalarına bulaşabiliyor.

Önceki sefer windefender ile tarattığımda virüsü bulmuştu şimdi tekrar tam tarama yaptığımda bulamadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu kullanarak format atmıştı.

Son düzenleme:
Eğer virüsü bulamadıysa gitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…