Windows Defender'ın geçmişinde böyle bir yazıyla karşılaştım. Fakat Malwarebytes ile tarattığımda hiçbir şey çıkmıyor. Trojan veya mining virüsü olabilir mi? Son zamanlarda zaten bir performans düşüşü görüyorum ama fazla etkilemiyor. Driver sayımın çoğalmasındandır dedim geçtim. Bu mesajı Defender geçmişinde görünce araştırdım fakat bir şeye ulaşamadım. Ne yapmalıyım?
Windows Defender'ın geçmişinde böyle bir yazıyla karşılaştım. Fakat Malwarebytes ile tarattığımda hiçbir şey çıkmıyor. Trojan veya mining virüsü olabilir mi? Son zamanlarda zaten bir performans düşüşü görüyorum ama fazla etkilemiyor. Driver sayımın çoğalmasındandır dedim geçtim. Bu mesajı Defender geçmişinde görünce araştırdım fakat bir şeye ulaşamadım. Ne yapmalıyım?
Malwarebytes'ta bir şey çıkmıyor kurduğum tüm programları hep önce tarayıp kurdum. Fakat musshgrove kullanarak lisans açmıştım ondan olabilir mi? 500GB'dan fazla veri indirilmiş durumda onları geri yüklemek çok uzun sürer ve kayıtlı çok dosyam var. Bu uyarı 1 defa gelmiş geçmişe göre.
Format atamayacak durumdayım. Virüsün son tespit edilme tarihi 17 Nisan o zamandan beri bir veri çalınma vakası ile karşılaşmadım. Araştırmama göre bu virüs sadece Defender ayarları ile uğraşıyormuş. Malwarebytes'dan dolayı olabilir mi? Sonuçta antivirüsler de Defender'a etki ediyor.