virtool:Win32/defendertamperingrestore

ozanakkaya2

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu virtool:Win32/defendertamperingrestore virüs olarak gözüküyor. Windows'un virüs yerinde eylemleri başlat diyorum, gidiyor. Aradan 1 gün geçiyor ve yine geliyor. Sildikden sonra bilgisayara hiçbir şey indirmiyorum ama tekrar geliyor. Ondan sonra ESET antivirüsle sildim ama 1 gün sonra geri geldi. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Her sildiğimde geri geliyor.

Muhtemelen arayüz hatası.

Zararlı olduğundan şüphe ediyorsanız bunları uygulayın.

Bu virüs genellikle Defender'in virüsleri tespit edememesi veya engelleyememesi için virüs programına bir kod yükler. Kaspersky ile tam tarama yapın. https://www.kaspersky.com.tr/downloads/thank-you/try-free-cloud-antivirus Tarama yapmadan önce ESET antivirüsü kaldırmayı unutmayın. 2 virüs programı aynı anda bilgisayarda bulunmamalıdır. Ayrıca ESET korsan mı yoksa lisans mı satın aldınız?

Dediğinin programı indirip tam taramayı yaptım aradan 2 saat geçti yine geldi

Tam tarama yaptıktan sonra sildin mi antivirüs programını?

Şöyle deyim sana dediğin programı indirdim tüm anti virüslerimi silip programı kurdum ve tam tarama yaptım sildi virüsleri aradan 2 saat geçmeden geri geldi aynı virüs senin dediğin programı hiçbir şekilde silmedim hala PC de duruyor
Tam tarama yaptıktan sonra sildin mi antivirüs programını?

Arayüz hatası nedir ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…