Arkadaşlar, bu virtool:Win32/defendertamperingrestore virüs olarak gözüküyor. Windows'un virüs yerinde eylemleri başlat diyorum, gidiyor. Aradan 1 gün geçiyor ve yine geliyor. Sildikden sonra bilgisayara hiçbir şey indirmiyorum ama tekrar geliyor. Ondan sonra ESET antivirüsle sildim ama 1 gün sonra geri geldi. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Her sildiğimde geri geliyor.
Az önce bilgisayarıma bulaşan zararlı yazılımı bu araçla temizledim. Sophos ürünleri önerdiğim güvenlik çözümleridir. Bu yazı kâr amacı gütmemekle beraber reklam içermemektedir. "Alıntı Görsel" ile belirtilmeyen tüm görseller bana aittir. En baştan söylemekte fayda var. Sistemde yüklü...
Selamlar, [Rehber] PC Virüsleri Temizleme bu konu var biliyorum ama ekleme yapmak istedim. Eğer halihazırda bir anti-virüs yazılımı kullanıyorsanız Kaspersky Internet Security yerine Kaspersky Virus Removal Tool kullanın. İlk öncelikle eğer RAT (Remote Access Trojan) bulaştıysa interneti...
www.technopat.net
Zararlı olduğundan şüphe ediyorsanız bunları uygulayın.
Arkadaşlar, bu Virtool:Win32/defendertamperingrestore virüs olarak gözüküyor. Windows'un virüs yerinde eylemleri başlat diyorum, gidiyor. Aradan 1 gün geçiyor ve yine geliyor. Sildikten sonra bilgisayara hiçbir şey indirmiyorum ama tekrar geliyor. Ondan sonra ESET antivirüsle sildim ama 1 gün sonra geri geldi. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Her sildiğimde geri geliyor.
Bu virüs genellikle Defender'in virüsleri tespit edememesi veya engelleyememesi için virüs programına bir kod yükler. Kaspersky ile tam tarama yapın. https://www.kaspersky.com.tr/downloads/thank-you/try-free-cloud-antivirus Tarama yapmadan önce ESET antivirüsü kaldırmayı unutmayın. 2 virüs programı aynı anda bilgisayarda bulunmamalıdır. Ayrıca ESET korsan mı yoksa lisans mı satın aldınız?
Bu virüs genellikle Defender'in virüsleri tespit edememesi veya engelleyememesi için virüs programına bir kod yükler. Kaspersky ile tam tarama yapın. https://www.kaspersky.com.tr/downloads/thank-you/try-free-cloud-antivirus Tarama yapmadan önce ESET antivirüsü kaldırmayı unutmayın. 2 virüs programı aynı anda bilgisayarda bulunmamalıdır. Ayrıca ESET korsan mı yoksa lisans mı satın aldınız?
Şöyle deyim sana dediğin programı indirdim tüm anti virüslerimi silip programı kurdum ve tam tarama yaptım sildi virüsleri aradan 2 saat geçmeden geri geldi aynı virüs senin dediğin programı hiçbir şekilde silmedim hala PC de duruyor
Az önce bilgisayarıma bulaşan zararlı yazılımı bu araçla temizledim. Sophos ürünleri önerdiğim güvenlik çözümleridir. Bu yazı kâr amacı gütmemekle beraber reklam içermemektedir. "Alıntı Görsel" ile belirtilmeyen tüm görseller bana aittir. En baştan söylemekte fayda var. Sistemde yüklü...
Selamlar, [Rehber] PC Virüsleri Temizleme bu konu var biliyorum ama ekleme yapmak istedim. Eğer halihazırda bir anti-virüs yazılımı kullanıyorsanız Kaspersky Internet Security yerine Kaspersky Virus Removal Tool kullanın. İlk öncelikle eğer RAT (Remote Access Trojan) bulaştıysa interneti...
www.technopat.net
Zararlı olduğundan şüphe ediyorsanız bunları uygulayın.