GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #31 Nicknametakenn dedi: Başlattım, sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile de tarayın. Yoksa gitmiştir. En son format atarız.
Nicknametakenn dedi: Başlattım, sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile de tarayın. Yoksa gitmiştir. En son format atarız.
Nicknametakenn Picopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 427 27 Ağustos 2020 #32 GhosT1 dedi: Kaspersky ile de tarayın. Yoksa gitmiştir. En son format atarız. Genişletmek için tıkla... 4 saat önce tam tarama yaptım.Virüs çıkmadı ama hala windows defender da etkin gözüküyor.
GhosT1 dedi: Kaspersky ile de tarayın. Yoksa gitmiştir. En son format atarız. Genişletmek için tıkla... 4 saat önce tam tarama yaptım.Virüs çıkmadı ama hala windows defender da etkin gözüküyor.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #33 Nicknametakenn dedi: 4 Saat önce tam tarama yaptım. Virüs çıkmadı ama hala Windows Defender'da etkin gözüküyor. Genişletmek için tıkla... O zaman buga girmiştir. Eğer içiniz rahat değilse format atın.
Nicknametakenn dedi: 4 Saat önce tam tarama yaptım. Virüs çıkmadı ama hala Windows Defender'da etkin gözüküyor. Genişletmek için tıkla... O zaman buga girmiştir. Eğer içiniz rahat değilse format atın.
Nicknametakenn Picopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 427 27 Ağustos 2020 #34 GhosT1 dedi: O zaman buga girmiştir. Eğer içiniz rahat değilse format atın. Genişletmek için tıkla... Durum fotoğraftaki gibidir.Malwarebytes 14 günlük premium sonrası ne yapmam gerekir? Dosya Ekleri IMG_20200827_184605.jpg 1,6 MB · Görüntüleme: 100
GhosT1 dedi: O zaman buga girmiştir. Eğer içiniz rahat değilse format atın. Genişletmek için tıkla... Durum fotoğraftaki gibidir.Malwarebytes 14 günlük premium sonrası ne yapmam gerekir?
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #35 Nicknametakenn dedi: Durum fotoğraftaki gibidir. Malwarebytes 14 günlük Premium sonrası ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Ok deyin. Sonra tekrar kaldırı seçip eylemleri başlat deyin etkin olmaz.
Nicknametakenn dedi: Durum fotoğraftaki gibidir. Malwarebytes 14 günlük Premium sonrası ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Ok deyin. Sonra tekrar kaldırı seçip eylemleri başlat deyin etkin olmaz.
Nicknametakenn Picopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 427 27 Ağustos 2020 #36 GhosT1 dedi: Ok deyin. Sonra tekrar kaldırı seçip eylemleri başlat deyin etkin olmaz. Genişletmek için tıkla... Belki 50 kez öyle yapmışımdır.Sonuç aynı.
GhosT1 dedi: Ok deyin. Sonra tekrar kaldırı seçip eylemleri başlat deyin etkin olmaz. Genişletmek için tıkla... Belki 50 kez öyle yapmışımdır.Sonuç aynı.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #37 Nicknametakenn dedi: Belki 50 kez öyle yapmışımdır.Sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Format atabiliriz.
Nicknametakenn dedi: Belki 50 kez öyle yapmışımdır.Sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Format atabiliriz.
Nicknametakenn Picopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 427 27 Ağustos 2020 #38 GhosT1 dedi: Format atabiliriz. Genişletmek için tıkla... Şimdi çevrimdışı taraya bastım.Sistem yeniden başlatacak dedi, Windows Defender Offline ekranında kaldı.
GhosT1 dedi: Format atabiliriz. Genişletmek için tıkla... Şimdi çevrimdışı taraya bastım.Sistem yeniden başlatacak dedi, Windows Defender Offline ekranında kaldı.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #39 Nicknametakenn dedi: Şimdi çevrimdışı taraya bastım.Sistem yeniden başlatacak dedi, Windows Defender Offline ekranında kaldı. Genişletmek için tıkla... SS atın.
Nicknametakenn dedi: Şimdi çevrimdışı taraya bastım.Sistem yeniden başlatacak dedi, Windows Defender Offline ekranında kaldı. Genişletmek için tıkla... SS atın.
Nicknametakenn Picopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 427 27 Ağustos 2020 #40 GhosT1 dedi: SS atın. Genişletmek için tıkla... Tarama yaparken%92 den bir anda bitti ve sistemi yeniden başlattı.Şu an windlows defender dan hızlı tarama yaptım.Virüs gözükmüyor.
GhosT1 dedi: SS atın. Genişletmek için tıkla... Tarama yaparken%92 den bir anda bitti ve sistemi yeniden başlattı.Şu an windlows defender dan hızlı tarama yaptım.Virüs gözükmüyor.