A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 27 Ağustos 2020 #41 Windows Defender bu tarz buglara sahip, aynı olay daha önce başıma geldi.
Nicknametakenn Picopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 427 27 Ağustos 2020 #42 acv dedi: Windows Defender bu tarz buglara sahip, aynı olay daha önce başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri uğraştırdı.
acv dedi: Windows Defender bu tarz buglara sahip, aynı olay daha önce başıma geldi. Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri uğraştırdı.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #43 Mesajımı raporlayın sorunuzu çözdüysem. Modlar EİC verecektir bana. @Nicknametakenn.
A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 27 Ağustos 2020 #44 GhosT1 dedi: Mesajımı raporlayın sorunuzu çözdüysem. Modlar EİC verecektir bana. @Nicknametakenn. Genişletmek için tıkla... Ortada çözülen bir sorun yok. Arkadaşı en son Defender'daki bir bugdan dolayı formata yönlendirdiğinizi görüyorum. Yanlış mıyım?
GhosT1 dedi: Mesajımı raporlayın sorunuzu çözdüysem. Modlar EİC verecektir bana. @Nicknametakenn. Genişletmek için tıkla... Ortada çözülen bir sorun yok. Arkadaşı en son Defender'daki bir bugdan dolayı formata yönlendirdiğinizi görüyorum. Yanlış mıyım?
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #45 acv dedi: Ortada çözülen bir sorun yok. Arkadaşı en son Defender'daki bir bugdan dolayı formata yönlendirdiğinizi görüyorum. Yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır birçok yöntem belirttim. Defender'dan ben çözdürdüm.
acv dedi: Ortada çözülen bir sorun yok. Arkadaşı en son Defender'daki bir bugdan dolayı formata yönlendirdiğinizi görüyorum. Yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır birçok yöntem belirttim. Defender'dan ben çözdürdüm.