J Javadov! Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 231 Makaleler 1 13 Nisan 2014 #1 Selam arkadaşlar anakartimda Virtu Mvp 2.0 özellik var bilmek istiyorum bu ne işe yarıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2014
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2014 #2 Biraz araştırma yaptım şu bilgiye ulaştım: 'Virtu MVP kısaca GPU'nuzun neyi yapıp neyi yapmayacağına karar veren bir mekanizma.'
Biraz araştırma yaptım şu bilgiye ulaştım: 'Virtu MVP kısaca GPU'nuzun neyi yapıp neyi yapmayacağına karar veren bir mekanizma.'
J Javadov! Hectopat Katılım 14 Ocak 2014 Mesajlar 231 Makaleler 1 14 Nisan 2014 #3 bedirhan dedi: Biraz araştırma yaptım şu bilgiye ulaştım: 'Virtu MVP kısaca GPU'nuzun neyi yapıp neyi yapmayacağına karar veren bir mekanizma.' Genişletmek için tıkla... Yardımıniz için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2014
bedirhan dedi: Biraz araştırma yaptım şu bilgiye ulaştım: 'Virtu MVP kısaca GPU'nuzun neyi yapıp neyi yapmayacağına karar veren bir mekanizma.' Genişletmek için tıkla... Yardımıniz için teşekkür ederim.