Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #11 Yahya Nuroğlu dedi: Link geliyor... Windows 95 OSR2 ISO Full Türkçe İndir | Program İndirsene Windows 95 OSR2 Formatlık ISO Full Türkçe İndirin ve ister sanal makineye ister bilgisayarınıza ücretsiz full sürüm crack kurun. programevreni.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir de Virtual box linki atar mısın? Kendi sitesi çok karışık geldi bulamadım.
Yahya Nuroğlu dedi: Link geliyor... Windows 95 OSR2 ISO Full Türkçe İndir | Program İndirsene Windows 95 OSR2 Formatlık ISO Full Türkçe İndirin ve ister sanal makineye ister bilgisayarınıza ücretsiz full sürüm crack kurun. programevreni.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir de Virtual box linki atar mısın? Kendi sitesi çok karışık geldi bulamadım.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 3 Aralık 2020 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: Teşekkürler. Bir de Virtual box linki atar mısın? Kendi sitesi çok karışık geldi bulamadım. Genişletmek için tıkla... https://download.virtualbox.org/virtualbox/6.1.16/VirtualBox-6.1.16-140961-Win.exe Sorunuzun cevabını en iyi cevap olarak seçin.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Teşekkürler. Bir de Virtual box linki atar mısın? Kendi sitesi çok karışık geldi bulamadım. Genişletmek için tıkla... https://download.virtualbox.org/virtualbox/6.1.16/VirtualBox-6.1.16-140961-Win.exe Sorunuzun cevabını en iyi cevap olarak seçin.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #13 Steve Rogers dedi: https://download.virtualbox.org/virtualbox/6.1.16/VirtualBox-6.1.16-140961-Win.exe Sorunuzun cevabını en iyi cevap olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Linki attığınız için teşekkürler. Yahya Nuroğlu dedi: Link geliyor... Windows 95 OSR2 ISO Full Türkçe İndir | Program İndirsene Windows 95 OSR2 Formatlık ISO Full Türkçe İndirin ve ister sanal makineye ister bilgisayarınıza ücretsiz full sürüm crack kurun. programevreni.com Genişletmek için tıkla... Burada 2 tane ISO var ve bir de kodlar var. 2. ISO ne işe yarayacak? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020
Steve Rogers dedi: https://download.virtualbox.org/virtualbox/6.1.16/VirtualBox-6.1.16-140961-Win.exe Sorunuzun cevabını en iyi cevap olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Linki attığınız için teşekkürler. Yahya Nuroğlu dedi: Link geliyor... Windows 95 OSR2 ISO Full Türkçe İndir | Program İndirsene Windows 95 OSR2 Formatlık ISO Full Türkçe İndirin ve ister sanal makineye ister bilgisayarınıza ücretsiz full sürüm crack kurun. programevreni.com Genişletmek için tıkla... Burada 2 tane ISO var ve bir de kodlar var. 2. ISO ne işe yarayacak?
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.420 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Aralık 2020 #14 Hamza Ensar Sağlam dedi: Teşekkürler. Bir de Virtual box linki atar mısın? Kendi sitesi çok karışık geldi bulamadım. Genişletmek için tıkla... VMware daha iyidir hocam. Sizin sisteme Virtual Box kurarsanız hakaret olur. Bir de Windows 95'e 512 MB RAM vermeniz yeterli.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Teşekkürler. Bir de Virtual box linki atar mısın? Kendi sitesi çok karışık geldi bulamadım. Genişletmek için tıkla... VMware daha iyidir hocam. Sizin sisteme Virtual Box kurarsanız hakaret olur. Bir de Windows 95'e 512 MB RAM vermeniz yeterli.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #15 Yahya Nuroğlu dedi: VMware daha iyidir hocam. Sizin sisteme Virtual box kurarsanız hakaret olur. Bir de Windows 95'e 512 MB RAM vermeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... VMware üzerinden yapabilirim ama 2 tane ISO dosyası var. Büyük boyutlu olanı seçip deneyeyim bari.
Yahya Nuroğlu dedi: VMware daha iyidir hocam. Sizin sisteme Virtual box kurarsanız hakaret olur. Bir de Windows 95'e 512 MB RAM vermeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... VMware üzerinden yapabilirim ama 2 tane ISO dosyası var. Büyük boyutlu olanı seçip deneyeyim bari.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.420 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Aralık 2020 #16 Download VMware Workstation Player | VMware Download VMware Workstation Player for free today to run a single virtual machine on a Windows or Linux PC, and experience the multi-functional capabilities. www.vmware.com Hamza Ensar Sağlam dedi: VMware üzerinden yapabilirim ama 2 tane ISO dosyası var. Büyük boyutlu olanı seçip deneyeyim bari. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmanız gerekli. Hamza Ensar Sağlam dedi: Linki attığınız için teşekkürler. Eki Görüntüle 762367 Burada 2 tane ISO var ve bir de kodlar var. 2. ISO ne işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Onu ben de anlamadım. Windows 95'in çökmesi durumunda kurtarma diski olarak kullanılabilir belki. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020
Download VMware Workstation Player | VMware Download VMware Workstation Player for free today to run a single virtual machine on a Windows or Linux PC, and experience the multi-functional capabilities. www.vmware.com Hamza Ensar Sağlam dedi: VMware üzerinden yapabilirim ama 2 tane ISO dosyası var. Büyük boyutlu olanı seçip deneyeyim bari. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmanız gerekli. Hamza Ensar Sağlam dedi: Linki attığınız için teşekkürler. Eki Görüntüle 762367 Burada 2 tane ISO var ve bir de kodlar var. 2. ISO ne işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Onu ben de anlamadım. Windows 95'in çökmesi durumunda kurtarma diski olarak kullanılabilir belki.