Bilal Cihan Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #1 Sanal makinede oyun indirdim ama istediğim hıza ulaşamadım. Ekran kartı tanımadığı için olabilir mi? Nasıl istediğim performansı alabilirim?
Sanal makinede oyun indirdim ama istediğim hıza ulaşamadım. Ekran kartı tanımadığı için olabilir mi? Nasıl istediğim performansı alabilirim?
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.958 Makaleler 3 Çözümler 16 7 Nisan 2020 #2 Sanal makine genelde RAMdisk kullanıyor. Sisteminizi yazar mısınız? Kullanım esnasında MSI Afterburner ile RAM kullanımına bakar mısınız? Artı 0 Eksi
Sanal makine genelde RAMdisk kullanıyor. Sisteminizi yazar mısınız? Kullanım esnasında MSI Afterburner ile RAM kullanımına bakar mısınız?
KS KS Bilal Cihan Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #3 Paytak Penguen dedi: Sanal makine genelde ramdisk kullanıyor. Sisteminizi yazar mısınız? Kullanım esnasında MSI Afterburner ile RAM kullanımına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM RTX 2060 R5 3500X RAM kullanımı az. Artı 0 Eksi
Paytak Penguen dedi: Sanal makine genelde ramdisk kullanıyor. Sisteminizi yazar mısınız? Kullanım esnasında MSI Afterburner ile RAM kullanımına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM RTX 2060 R5 3500X RAM kullanımı az.