Virtual Box Error rading OVA hatası

.ova uzantılı dosyayı Virtual Box ile içe aktarırken bu tip bir hata alıyorum. Daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadı fakat bana Virtual Box kurduktan sonra bunu içe aktarman yeterli olacaktır denmişti. Var mı çözüm önerisi olan?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    41,7 KB · Görüntüleme: 62
Hata ekraninda Ver_Tar_Zero_Header uyarisi vermis. O yuzden sormustum. Linux'ta genelde erisim izninde ortaya cikiyor da bu hata. Windows kullaniyorsaniz muhtemelen Image dosyasi arizali. .ova dosyalari TAR biciminde paketlenmis dosyadir, bu hata da dosya header'i arizali diyor. Dosyayi yeniden temin etmeniz gerekli.

Hata ekraninda Ver_Tar_Zero_Header uyarisi vermis. O yuzden sormustum. Linux'ta genelde erisim izninde ortaya cikiyor da bu hata. Windows kullaniyorsaniz muhtemelen Image dosyasi arizali. .ova dosyalari TAR biciminde paketlenmis dosyadir, bu hata da dosya header'i arizali diyor. Dosyayi yeniden temin etmeniz gerekli.

Hocam dosya bozuktu sanırım onu tekrar temin ettim, içe aktardım fakat başlatırken şöyle bir hata alıyorum bir fikrin var mı acaba?

Dosya Ekleri

• son hata.png
    son hata.png
    43,9 KB · Görüntüleme: 63
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı