A alicem kengir Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2015 #1 Merhabalar; Virtualbox kurup Mac OS X yüklemek istedim ama beceremedim. Videonuzu izledim, aynıları yaptım. Tam dosya seçtiginiz yerde kaldım. Yardım ederseniz çok sevinirim. O dosyayı nerden indiricem bilmiyorum. Teşekkürler, iyi geceler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2015
Merhabalar; Virtualbox kurup Mac OS X yüklemek istedim ama beceremedim. Videonuzu izledim, aynıları yaptım. Tam dosya seçtiginiz yerde kaldım. Yardım ederseniz çok sevinirim. O dosyayı nerden indiricem bilmiyorum. Teşekkürler, iyi geceler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Nisan 2017 #2 Bu rehbere bakınız: MacOS VirtualBox Kurulum Rehberi Ayrıca buna da bakabilirsiniz: VMware ile macOS Sierra Kurulumu - Technopat
Bu rehbere bakınız: MacOS VirtualBox Kurulum Rehberi Ayrıca buna da bakabilirsiniz: VMware ile macOS Sierra Kurulumu - Technopat