K KemalT78 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar merhaba, Dünden beri PC' ye Virtual Box ile Lion yada Mavericks kurmaya calısıyorum. Ama bi türlü ML2 dosyasını indiremedim. Her sitede kırık linkler. Ne oldu, Apple yasakladımı anlamadım gitti. Sağlam link olan varsa elinde atabilirmi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2015
Arkadaşlar merhaba, Dünden beri PC' ye Virtual Box ile Lion yada Mavericks kurmaya calısıyorum. Ama bi türlü ML2 dosyasını indiremedim. Her sitede kırık linkler. Ne oldu, Apple yasakladımı anlamadım gitti. Sağlam link olan varsa elinde atabilirmi?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2015 #2 Bir dene bakalım. https://kat.cr/iatkos-ml2-mac-os-x-mountain-lion-10-8-2-t6943705.html
R roberta buchman Hectopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 2 24 Ekim 2015 #3 Operating Systems Yaptığım MACOS kurulum araştırmalarında bulduğum bir site,linkler çok hızlı download ediliyor.
Operating Systems Yaptığım MACOS kurulum araştırmalarında bulduğum bir site,linkler çok hızlı download ediliyor.