marrymearchie Hectopat Katılım 3 Temmuz 2013 Mesajlar 157 Makaleler 1 Yer Ankara 28 Ekim 2013 #1 Virtual Box'a bu rehber sayesinde UniBeast ile Mavericks USB'si hazırlayabilmek için Mac OS X kurdum fakat İnternete bağlanamıyorum. Ne yapmalıyım ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Virtual Box'a bu rehber sayesinde UniBeast ile Mavericks USB'si hazırlayabilmek için Mac OS X kurdum fakat İnternete bağlanamıyorum. Ne yapmalıyım ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 28 Ekim 2013 #2 Genişleme paketini kurdun mu? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2013
marrymearchie Hectopat Katılım 3 Temmuz 2013 Mesajlar 157 Makaleler 1 Yer Ankara 28 Ekim 2013 #3 Burak Alkan dedi: Genişleme paktini kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Konuya bir süre cevap gelmeyince Windows'tan hazırladım diski ve Mac OS X'i kurdum. Fakat başka bir sorunla karşılaştım ve şimdi bir konu açacağım rica etsem oraya bakabilir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2013
Burak Alkan dedi: Genişleme paktini kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Konuya bir süre cevap gelmeyince Windows'tan hazırladım diski ve Mac OS X'i kurdum. Fakat başka bir sorunla karşılaştım ve şimdi bir konu açacağım rica etsem oraya bakabilir misiniz ?