zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 23 Haziran 2020 #1 Kullanıcı adını root, şifreyi de toor yapıyorum ama yanlış diyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2020
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 23 Haziran 2020 #2 zahidbolat dedi: Kullanıcı adını root, şifreyi de toor yapıyorum ama yanlış diyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Gnome 2020.2 de öyle bir hatavar hala bende çözemedim xfce kullanın. zahidbolat dedi: Kullanıcı adını root, şifreyi de toor yapıyorum ama yanlış diyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hazır Kali ise şifresi kali/kali.
zahidbolat dedi: Kullanıcı adını root, şifreyi de toor yapıyorum ama yanlış diyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Gnome 2020.2 de öyle bir hatavar hala bende çözemedim xfce kullanın. zahidbolat dedi: Kullanıcı adını root, şifreyi de toor yapıyorum ama yanlış diyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hazır Kali ise şifresi kali/kali.
Aznable Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gentoo. 23 Haziran 2020 #3 Merthella dedi: Gnome 2020.2 de öyle bir hatavar hala bende çözemedim xfce kullanın. Hazır Kali ise şifresi kali/kali. Genişletmek için tıkla... XFCE kendiliğinden geliyor ki zaten kali şifresi de kali kali.
Merthella dedi: Gnome 2020.2 de öyle bir hatavar hala bende çözemedim xfce kullanın. Hazır Kali ise şifresi kali/kali. Genişletmek için tıkla... XFCE kendiliğinden geliyor ki zaten kali şifresi de kali kali.