T TheRevenge Hectopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 52 26 Mayıs 2020 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda ki yapılanların her şekilde aynısını yaptım fakat yüklerken sürekli başa geliyor ve yeniden yüklemeye başlıyor normal mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda ki yapılanların her şekilde aynısını yaptım fakat yüklerken sürekli başa geliyor ve yeniden yüklemeye başlıyor normal mi?
atmosferabi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2020 #2 Normal olduğunu zannetmiyorum. Baştan tekrar denemende fayda var. Sana tavsiyem VMware ile yüklemen çünkü daha basit ve daha az hatalı. Videosu da budur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi günler.
Normal olduğunu zannetmiyorum. Baştan tekrar denemende fayda var. Sana tavsiyem VMware ile yüklemen çünkü daha basit ve daha az hatalı. Videosu da budur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi günler.
T TheRevenge Hectopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 52 27 Mayıs 2020 #3 atmosferabi dedi: Normal olduğunu zannetmiyorum. Baştan tekrar denemende fayda var. Sana tavsiyem VMware ile yüklemen çünkü daha basit ve daha az hatalı. Videosu da budur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi günler. Genişletmek için tıkla... kardeşim çok teşekkür ederim vmare hemen kurdu atmosferabi dedi: Normal olduğunu zannetmiyorum. Baştan tekrar denemende fayda var. Sana tavsiyem VMware ile yüklemen çünkü daha basit ve daha az hatalı. Videosu da budur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir hata verdi ama anlayamadım sıkıntı nedir sanallaştırmayı da BIOS'tan açtım Dosya Ekleri hata 1.PNG 11,1 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleme: 27 Mayıs 2020
atmosferabi dedi: Normal olduğunu zannetmiyorum. Baştan tekrar denemende fayda var. Sana tavsiyem VMware ile yüklemen çünkü daha basit ve daha az hatalı. Videosu da budur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi günler. Genişletmek için tıkla... kardeşim çok teşekkür ederim vmare hemen kurdu atmosferabi dedi: Normal olduğunu zannetmiyorum. Baştan tekrar denemende fayda var. Sana tavsiyem VMware ile yüklemen çünkü daha basit ve daha az hatalı. Videosu da budur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir hata verdi ama anlayamadım sıkıntı nedir sanallaştırmayı da BIOS'tan açtım