Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 743 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #1 Merhaba, Virtual Box'a Linux kurarken ".... Sanal makinesi için bir oturum açma başarısız" hatası veriyor. Ayrıntılara tıkladığımda şu ekran geliyor alta resmini koyacağım. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba, Virtual Box'a Linux kurarken ".... Sanal makinesi için bir oturum açma başarısız" hatası veriyor. Ayrıntılara tıkladığımda şu ekran geliyor alta resmini koyacağım. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 13 Ekim 2020 #2 AMD-V ayari BIOS'ta kapaliymis, o ayari acarsaniz duzelmesi gerek.
Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 743 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #3 Arsenik dedi: AMD-V ayari BIOS'ta kapaliymis, o ayari acarsaniz duzelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcağım hakkında yardımcı olursan sevinirim.
Arsenik dedi: AMD-V ayari BIOS'ta kapaliymis, o ayari acarsaniz duzelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcağım hakkında yardımcı olursan sevinirim.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 13 Ekim 2020 #4 Sncroow dedi: Nasıl yapıcağım hakkında yardımcı olursan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Diger arkadaslar yardimci olacaktir benimde fazla bilgim yok ben sadece cumleyi cevirdim sizin icin.
Sncroow dedi: Nasıl yapıcağım hakkında yardımcı olursan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Diger arkadaslar yardimci olacaktir benimde fazla bilgim yok ben sadece cumleyi cevirdim sizin icin.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #5 ESC, F2, DEL gibi tuşların birinden BİOS'a girin, sekmelerden Virtual kelimesini arayın, bulduğunuzda "enable" yapın.
ESC, F2, DEL gibi tuşların birinden BİOS'a girin, sekmelerden Virtual kelimesini arayın, bulduğunuzda "enable" yapın.
Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 743 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #6 Hiç birinde bulamadım.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #7 Sncroow dedi: Hiç birinde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sekmelerde doğrudan gözükmeyebilir, ara sekmelerde olabilir, Security sekmesinde olabilir, yani her deliğe bakman gerek.
Sncroow dedi: Hiç birinde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sekmelerde doğrudan gözükmeyebilir, ara sekmelerde olabilir, Security sekmesinde olabilir, yani her deliğe bakman gerek.
Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 743 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #8 illedelinux dedi: Sekmelerde doğrudan gözükmeyebilir, ara sekmelerde olabilir, Security sekmesinde olabilir, yani her deliğe bakman gerek. Genişletmek için tıkla... SVM mode diye bir şey buldum ama acaba bu mu?
illedelinux dedi: Sekmelerde doğrudan gözükmeyebilir, ara sekmelerde olabilir, Security sekmesinde olabilir, yani her deliğe bakman gerek. Genişletmek için tıkla... SVM mode diye bir şey buldum ama acaba bu mu?
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #9 Sncroow dedi: SVM mode diye bir şey buldum ama acaba bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet ta kendisi.
Sncroow dedi: SVM mode diye bir şey buldum ama acaba bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet ta kendisi.
Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 743 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #10 illedelinux dedi: Evet ta kendisi. Genişletmek için tıkla... Arsenik dedi: AMD-V ayari BIOS'ta kapaliymis, o ayari acarsaniz duzelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Saolun sizin sayenizde çözdüm. Çok teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.
illedelinux dedi: Evet ta kendisi. Genişletmek için tıkla... Arsenik dedi: AMD-V ayari BIOS'ta kapaliymis, o ayari acarsaniz duzelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Saolun sizin sayenizde çözdüm. Çok teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.