ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #1 Virtual Box'ı bilgisayarımdan silersem herhangi bir dosya veya resim kaybı yaşar mıyım?
ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #3 theblade dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Dosyaların silinmesini istemem çünkü.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 28 Ocak 2021 #4 Virtual Box dediğimiz sanal makine. Yani çeşitli işletim sistemlerini bilgisayarı kapatmadan çalıştırdığımız bir program. Korkmayın, hiçbir şey olmaz.
Virtual Box dediğimiz sanal makine. Yani çeşitli işletim sistemlerini bilgisayarı kapatmadan çalıştırdığımız bir program. Korkmayın, hiçbir şey olmaz.
theblade Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 407 Çözümler 3 28 Ocak 2021 #5 ErdemH dedi: Emin misin? Dosyaların silinmesini istemem çünkü. Genişletmek için tıkla... Eminim hocam.
ErdemH dedi: Emin misin? Dosyaların silinmesini istemem çünkü. Genişletmek için tıkla... Eminim hocam.
kerimkskn Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 163 Yer Konya 28 Ocak 2021 #6 ErdemH dedi: Virtual Box'ı bilgisayarımdan silersem herhangi bir dosya veya resim kaybı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Son kararım büyük ihtimalle zaten sizin indirdiğiniz bir program. Bir sıkıntı çıkarmaz yani. Bir sıkıntı çıkarmaz yani.
ErdemH dedi: Virtual Box'ı bilgisayarımdan silersem herhangi bir dosya veya resim kaybı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Son kararım büyük ihtimalle zaten sizin indirdiğiniz bir program. Bir sıkıntı çıkarmaz yani. Bir sıkıntı çıkarmaz yani.
ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #8 kerimkskn dedi: Son kararım büyük ihtimalle zaten sizin indirdiğiniz bir program. Bir sıkıntı çıkarmaz yani. Bir sıkıntı çıkarmaz yani. Genişletmek için tıkla... benim değil bilgisayar eski biraz ben indirmemiştim win 10a yükseltmeye çalışıyorum ve hata veriyor onun için sormuştum
kerimkskn dedi: Son kararım büyük ihtimalle zaten sizin indirdiğiniz bir program. Bir sıkıntı çıkarmaz yani. Bir sıkıntı çıkarmaz yani. Genişletmek için tıkla... benim değil bilgisayar eski biraz ben indirmemiştim win 10a yükseltmeye çalışıyorum ve hata veriyor onun için sormuştum