Virtual box ülke değiştirme

kel584

Hectopat
Yer
Arafta
Virtual box ile Windows 7 kurdum. IP sorgulaması yaptım ve IP'min Türkiye'de bulunduğunu öğrendim. VPN açmadan değiştirmenin bir yolu var mı bunun? Kayıt olacağım site (PayPal) neyin VPN neyin VPN olmadığını anlayabiliyor.

Parasız olmuyor. Oluyorsa da ben bilmiyorum. Önce ilgili servislerden VPS ya da VDS hizmeti kiralaman lazım. Hatta eğer varsa biraz daha para verip sana özel bir IP adresi tahsis ettirebilirsin. Her serviste bu hizmet olmayabilir. Kiraladığın VPS/VDS´ine OpenVPN yazılımını, kendi makinene istemcisini kurman ve konfigüre etmen lazım. Bu sayede VPN kullandığını gizleyebilirsin. Çünkü ZenMate ya da Hotspot gibi herkesin kullandığı VPN´lerin IP adresleri kara listede (yani banlı) oluyor. Bu şekilde kendine özel bir VPN kurmuş olursun. Kolay gelsin.

Parasız olmuyor. Oluyorsa da ben bilmiyorum. Önce ilgili servislerden vps ya da VDS hizmeti kiralaman lazım. Hatta eğer varsa biraz daha para verip sana özel bir IP adresi tahsis ettirebilirsin. Her serviste bu hizmet olmayabilir. Kiraladığın VPS/VDS´ine openvpn yazılımını, kendi makinene istemcisini kurman ve konfigüre etmen lazım. Bu sayede VPN kullandığını gizleyebilirsin. Çünkü ZenMate'ya da hotspot gibi herkesin kullandığı vpn´lerin IP adresleri kara listede (yani banlı) oluyor. Bu şekilde kendine özel bir VPN kurmuş olursun. Kolay gelsin.

Nordvpn'im var paralı. Sizce bu yeterli mi?

Denemen lazım ama işe yaramayabilir. Bunun sebebi de şu; paralı VPN servislerini bile kullansan VPN firması başka müşterileri tarafından da kullanılan IP havuzundan sana IP adresleri veriyor. Bunlar da kara listedeyse yine işe yaramaz.

VPS/VDS hizmeti sayesinde kendine özel bir VPN kurmuş olursun farklı olarak.

@detista Linux sunuculara kuruluyor mu?
Fark etmez. Windows Server ya da Linux sunuculara OpenVPN kurabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı