Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Ekim 2014 #1 Öncelikle herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar Virtual box'a S4 Mini Cyanogen Mod'u yüklesem sorun çıkartır mı acaba? @Murat5038 @Akif @Silinen üye yardım eder misiniz?
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar Virtual box'a S4 Mini Cyanogen Mod'u yüklesem sorun çıkartır mı acaba? @Murat5038 @Akif @Silinen üye yardım eder misiniz?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Ekim 2014 #2 Denemekten zarar olmaz Alırsan mavi ekran alırsın.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Ekim 2014 #3 Aynen bir deneyeyim. Sanal diski oluşturdum şimdi elimdeki romu iso haline getirmem lazım onu da halledip kuramaya çalışacağım. Hata verdi.
Aynen bir deneyeyim. Sanal diski oluşturdum şimdi elimdeki romu iso haline getirmem lazım onu da halledip kuramaya çalışacağım. Hata verdi.
E Emre@06 Hectopat Katılım 11 Eylül 2014 Mesajlar 147 Daha fazla Meslek Öğrenci 4 Ekim 2014 #4 Büyük ihtimalle kuramayacaksınız çünkü o romlar telefonun donanımına özel yapılıyor bir kere telefonlardaki işlemciler arm mimarili virtual box'ta arm desteği yok.
Büyük ihtimalle kuramayacaksınız çünkü o romlar telefonun donanımına özel yapılıyor bir kere telefonlardaki işlemciler arm mimarili virtual box'ta arm desteği yok.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Ekim 2014 #5 Zaten öylesine denedim. Ne zamandır aklımdaydı bu soru da çözülmüş oldu. Konu kilitlenebilir.