Kaan Bartu Aksoy Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Virtual Box'a sanal macOS kurulum videonuzuda ki tüm denilenleri yaptım, fakat CMD'ye kodları yazarken ilk kod da bu hatayı verdi. Dosya Ekleri cmdd.PNG 13,3 KB · Görüntüleme: 72
Virtual Box'a sanal macOS kurulum videonuzuda ki tüm denilenleri yaptım, fakat CMD'ye kodları yazarken ilk kod da bu hatayı verdi.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 18 Mart 2021 #2 Kaan Bartu Aksoy dedi: Virtual Box'a sanal macOS kurulum videonuzuda ki tüm denilenleri yaptım, fakat CMD'ye kodları yazarken ilk kod da bu hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Kodu hatalı girmişsiniz. Bu alana dikkat edin. Video zaman ayarlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kaan Bartu Aksoy dedi: Virtual Box'a sanal macOS kurulum videonuzuda ki tüm denilenleri yaptım, fakat CMD'ye kodları yazarken ilk kod da bu hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Kodu hatalı girmişsiniz. Bu alana dikkat edin. Video zaman ayarlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kaan Bartu Aksoy Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #3 300319 dedi: Kodu hatalı girmişsiniz. Bu alana dikkat edin. Video zaman ayarlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkür ederim.
300319 dedi: Kodu hatalı girmişsiniz. Bu alana dikkat edin. Video zaman ayarlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oldu çok teşekkür ederim.