dogukanyildirim06 Hectopat Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2014 #1 Merhabalar. Ben Laptop'uma Virtual Box'tan Mac OS kurmak istiyordum. Videonuzu gördüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her aşamasını aynen yapmama rağmen ekteki resimdeki hatayı verdi. Tekrar tekrar denedim tekrar tekrar verdi. Lütfen yardım edin. Bir şey yapmayı mı unuttum? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2014
Merhabalar. Ben Laptop'uma Virtual Box'tan Mac OS kurmak istiyordum. Videonuzu gördüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her aşamasını aynen yapmama rağmen ekteki resimdeki hatayı verdi. Tekrar tekrar denedim tekrar tekrar verdi. Lütfen yardım edin. Bir şey yapmayı mı unuttum?