R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #1 Merhabalar. Facebook'ta dolaşırken karşıma bulut madenciliği yapabileceğim bir site çıktı arkadaşlar. Sizce bu mümkün mü? Virtual mining siteleri var mı bildiğiniz?
Merhabalar. Facebook'ta dolaşırken karşıma bulut madenciliği yapabileceğim bir site çıktı arkadaşlar. Sizce bu mümkün mü? Virtual mining siteleri var mı bildiğiniz?
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #2 Youtubede de reklamları çıkıyor ama link paylaşmak istemiyorum elde patlayabilir bu sistemler..
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #3 Pek itimat etmemek lazım bu sistemlere. İnsanların büyük çoğunluğu madencilik yapmak hevesiyle her şeye bulaşma potansiyeline sahip ve bunun bilincinde olan uyanıklar umut tacirliği yapıyorlar. Benim görüşüm bu.
Pek itimat etmemek lazım bu sistemlere. İnsanların büyük çoğunluğu madencilik yapmak hevesiyle her şeye bulaşma potansiyeline sahip ve bunun bilincinde olan uyanıklar umut tacirliği yapıyorlar. Benim görüşüm bu.