Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 22 Mart 2021 #1 Arkadaşlar daha önceden VirtualBox ile macOS kurmuştum. Fakat SSD dolduğundan silip D sürücüsüne yeni bir kurulum yapmaya çalışıyorum. Ama kodları girerken resimdeki hata ile karşılaşıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar daha önceden VirtualBox ile macOS kurmuştum. Fakat SSD dolduğundan silip D sürücüsüne yeni bir kurulum yapmaya çalışıyorum. Ama kodları girerken resimdeki hata ile karşılaşıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 22 Mart 2021 #2 VirtualBox ve Hard Disk Sorunu - Disk Kalıbı Dosyasını Açma Başarısız bu Link'i inceleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 22 Mart 2021 #3 Gokberk_DRY dedi: VirtualBox ve Hard Disk Sorunu - Disk Kalıbı Dosyasını Açma Başarısız bu Link'i inceleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Fakat düzelmedi... Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: VirtualBox ve Hard Disk Sorunu - Disk Kalıbı Dosyasını Açma Başarısız bu Link'i inceleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Fakat düzelmedi...
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 22 Mart 2021 #4 VirtualBox macOS 10.15 Catalina Kurulum Rehberi - Technopat macOS kurmayı deneyin buradan. Artı 0 Eksi
KS KS Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 22 Mart 2021 #5 Gokberk_DRY dedi: VirtualBox macOS 10.15 Catalina Kurulum Rehberi - Technopat macOS kurmayı deneyin buradan. Genişletmek için tıkla... Burdan bakarak yaptım zaten. Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: VirtualBox macOS 10.15 Catalina Kurulum Rehberi - Technopat macOS kurmayı deneyin buradan. Genişletmek için tıkla... Burdan bakarak yaptım zaten.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 22 Mart 2021 #6 Jarvis0 dedi: Buradan bakarak yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... SSD'ye kurduğun zaman bir sorun çıkıyor mu? Artı 0 Eksi
Jarvis0 dedi: Buradan bakarak yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... SSD'ye kurduğun zaman bir sorun çıkıyor mu?
KS KS Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 23 Mart 2021 #7 Gokberk_DRY dedi: SSD'ye kurduğun zaman bir sorun çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk kurduğumda sıkıntı çıkmıyordu. Fakat şimdi yeniden SSD'ye kurmaya çalıştığımda yine aynı hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: SSD'ye kurduğun zaman bir sorun çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk kurduğumda sıkıntı çıkmıyordu. Fakat şimdi yeniden SSD'ye kurmaya çalıştığımda yine aynı hatayı veriyor.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 23 Mart 2021 #8 Jarvis0 dedi: İlk kurduğumda sıkıntı çıkmıyordu. Fakat şimdi yeniden SSD'ye kurmaya çalıştığımda yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalışırken mi hata çıkıyor, kurduktan sonra açmaya çalışırken mi? Artı 0 Eksi
Jarvis0 dedi: İlk kurduğumda sıkıntı çıkmıyordu. Fakat şimdi yeniden SSD'ye kurmaya çalıştığımda yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalışırken mi hata çıkıyor, kurduktan sonra açmaya çalışırken mi?
KS KS Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 23 Mart 2021 #9 Gokberk_DRY dedi: Kurmaya çalışırken mi hata çıkıyor, kurduktan sonra açmaya çalışırken mi? Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalışırken hata veriyor. CMD'ye kodları giriyorum ve resimdeki hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: Kurmaya çalışırken mi hata çıkıyor, kurduktan sonra açmaya çalışırken mi? Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalışırken hata veriyor. CMD'ye kodları giriyorum ve resimdeki hatayı veriyor.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 23 Mart 2021 #10 CMD'ye sırayla bunları yazar mısınız? Kod:Panoya kopyala cd C:\Program Files\Oracle\VirtualBox\ VBOXMANAGE.EXE internalcommands sethduuid “pathtovhdfile” Artı 0 Eksi
CMD'ye sırayla bunları yazar mısınız? Kod:Panoya kopyala cd C:\Program Files\Oracle\VirtualBox\ VBOXMANAGE.EXE internalcommands sethduuid “pathtovhdfile”