M Murat Sidar Yalçın Hectopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 16 11 Aralık 2013 #1 iAtkos ML2 kurmayı denedim sizin videolarınızdan ama 64 bit seçeneği yok. Ama işletim sistemim Windows 8.1 64 Bit ne saçma - - - Güncellendi - - - Bunun çözümü sizce nedir?
iAtkos ML2 kurmayı denedim sizin videolarınızdan ama 64 bit seçeneği yok. Ama işletim sistemim Windows 8.1 64 Bit ne saçma - - - Güncellendi - - - Bunun çözümü sizce nedir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Aralık 2013 #2 İşlemciniz donanımsal sanallaştırmayı desteklemiyor. Bu rehberi uygulayın ve rehberdeki Virtualization Bypasser yamasını kullanın: VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat [h=2]ÖZELLİKLER[/h] EssentialsDurumEOISPiyasaya Çıktığı TarihQ4'08İşlemci NumarasıT5800Çekirdek sayısı2Çalışma Hızı2 GHzL2 Önbellek2 MBFSB Hızı800 MHzFSB EşliğiNoYönerge Seti64-bitYerleşik Seçenekler Mevcut NoLitografi65 nmMaks. TDP35 WVID Voltaj Aralığı1.075V-1.175VÖnerilen Müşteri FiyatıN/A Package SpecificationsT[SUB]JUNCTION[/SUB]85°CPaket Boyutu35mm x 35mmİşlemci Yonga Boyutu143 mm2İşlemci Yonga Transistörlerinin Sayısı291 millionDesteklenen SoketlerPPGA478Düşük Halojen Seçenekleri MevcutBkz. MDDS Advanced TechnologiesIntel® Turbo Boost Teknolojisi ‡NoIntel® Hyper-Threading Teknolojisi ‡ NoIntel® Sanallaştırma Teknolojisi (VT-x) ‡ NoIntel® 64 ‡ YesGelişmiş Intel SpeedStep® Teknolojisi YesIntel® Demand Based Switching No
İşlemciniz donanımsal sanallaştırmayı desteklemiyor. Bu rehberi uygulayın ve rehberdeki Virtualization Bypasser yamasını kullanın: VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat [h=2]ÖZELLİKLER[/h] EssentialsDurumEOISPiyasaya Çıktığı TarihQ4'08İşlemci NumarasıT5800Çekirdek sayısı2Çalışma Hızı2 GHzL2 Önbellek2 MBFSB Hızı800 MHzFSB EşliğiNoYönerge Seti64-bitYerleşik Seçenekler Mevcut NoLitografi65 nmMaks. TDP35 WVID Voltaj Aralığı1.075V-1.175VÖnerilen Müşteri FiyatıN/A Package SpecificationsT[SUB]JUNCTION[/SUB]85°CPaket Boyutu35mm x 35mmİşlemci Yonga Boyutu143 mm2İşlemci Yonga Transistörlerinin Sayısı291 millionDesteklenen SoketlerPPGA478Düşük Halojen Seçenekleri MevcutBkz. MDDS Advanced TechnologiesIntel® Turbo Boost Teknolojisi ‡NoIntel® Hyper-Threading Teknolojisi ‡ NoIntel® Sanallaştırma Teknolojisi (VT-x) ‡ NoIntel® 64 ‡ YesGelişmiş Intel SpeedStep® Teknolojisi YesIntel® Demand Based Switching No
Ahmet Aras Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #3 Bios seçeneğine girip Unabled etmemiz gereken bir ayar varmış, öyle düzelebilirmiş ama ben biosa giremiyorum.
Bios seçeneğine girip Unabled etmemiz gereken bir ayar varmış, öyle düzelebilirmiş ama ben biosa giremiyorum.