st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.064 Çözümler 51 12 Ağustos 2022 #21 Badici Cyra dedi: Ben Windows 10 kullanıyorum ve parrot OS kurmak istiyorum sanala makineyi kapattığımda bile PC kasar mı? Genişletmek için tıkla... Niye kassın ki? Bu kadar korkmanıza gerek yok.
Badici Cyra dedi: Ben Windows 10 kullanıyorum ve parrot OS kurmak istiyorum sanala makineyi kapattığımda bile PC kasar mı? Genişletmek için tıkla... Niye kassın ki? Bu kadar korkmanıza gerek yok.
Badici Cyra Centipat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #22 st_140523 dedi: Niye kassın ki? Bu kadar korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Dostum haklısın ama yinede emin olmak istedim saol
st_140523 dedi: Niye kassın ki? Bu kadar korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Dostum haklısın ama yinede emin olmak istedim saol
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #23 Hangi Linux mesela Linux Mint diyorsanız Windows 7'yi çalıştırdığınız gibi düzgün çalışır. THE WATCHER dedi: Hangi Linux mesela Linux Mint diyorsanız Windows 7'yi çalıştırdığınız gibi düzgün çalışır. Genişletmek için tıkla... Pardon parrotosu fark etmemiştim bir saattir sistem gereksinimi filan arştırıyorum.
Hangi Linux mesela Linux Mint diyorsanız Windows 7'yi çalıştırdığınız gibi düzgün çalışır. THE WATCHER dedi: Hangi Linux mesela Linux Mint diyorsanız Windows 7'yi çalıştırdığınız gibi düzgün çalışır. Genişletmek için tıkla... Pardon parrotosu fark etmemiştim bir saattir sistem gereksinimi filan arştırıyorum.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 14 Ağustos 2022 #24 Badici Cyra dedi: ben windows 10 kullanıyorum ve parrot os kurmak istiyorum sanala makineyi kapattığımda bile pc kasar mı Genişletmek için tıkla... Hayır kasmaz, sanal makineyi kapattığınız zaman bilgisayarınız tamamen normal çalışır.
Badici Cyra dedi: ben windows 10 kullanıyorum ve parrot os kurmak istiyorum sanala makineyi kapattığımda bile pc kasar mı Genişletmek için tıkla... Hayır kasmaz, sanal makineyi kapattığınız zaman bilgisayarınız tamamen normal çalışır.