ErgunPlak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. VirtualBox'a macOS Catalina kurmaya çalışırken depolama kısmına geldiğimde resimdeki hatayı alıyorum, rehberdeki adımları eksiksiz uyguluyorum ama oraya gelince ileri gidemiyorum. HDD üzerine kuruyorum, bu adımı çözmenin yolu nedir?
Arkadaşlar merhaba. VirtualBox'a macOS Catalina kurmaya çalışırken depolama kısmına geldiğimde resimdeki hatayı alıyorum, rehberdeki adımları eksiksiz uyguluyorum ama oraya gelince ileri gidemiyorum. HDD üzerine kuruyorum, bu adımı çözmenin yolu nedir?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #2 ISO dosyası bozuk inmiş olabilir diye düşünüyorum.
ErgunPlak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #3 iloveichigo dedi: ISO dosyası bozuk inmiş olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... yandan bir tane daha iso indirıyorum bakalım. Umarım olur
iloveichigo dedi: ISO dosyası bozuk inmiş olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... yandan bir tane daha iso indirıyorum bakalım. Umarım olur