xxxxx_aa Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 22 8 Eylül 2024 #1 Merhaba ben macOS 12 Monterey'i sanal makine kurduktan sonra e_fail (0x80004005) consolewrap hatası geldi yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba ben macOS 12 Monterey'i sanal makine kurduktan sonra e_fail (0x80004005) consolewrap hatası geldi yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm RDJ 8 Eylül 2024 xxxxx_aa dedi: Merhaba ben macOS 12 Monterey'i sanal makine kurduktan sonra e_fail (0x80004005) consolewrap hatası geldi yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hatanın temel nedeni Windows'un sistem dosyalarından bir veya birkaçının zarar görmüş olması.Şu videoya bir bak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xxxxx_aa dedi: Merhaba ben macOS 12 Monterey'i sanal makine kurduktan sonra e_fail (0x80004005) consolewrap hatası geldi yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hatanın temel nedeni Windows'un sistem dosyalarından bir veya birkaçının zarar görmüş olması.Şu videoya bir bak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 441 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 VirtualBox ile MacOS Kurmanı önermem. VMWare 17 kur. personal use seçersen bedavaya geliyor. Artı 0 Eksi
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 8 Eylül 2024 #3 xxxxx_aa dedi: Merhaba ben macOS 12 Monterey'i sanal makine kurduktan sonra e_fail (0x80004005) consolewrap hatası geldi yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hatanın temel nedeni Windows'un sistem dosyalarından bir veya birkaçının zarar görmüş olması.Şu videoya bir bak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
xxxxx_aa dedi: Merhaba ben macOS 12 Monterey'i sanal makine kurduktan sonra e_fail (0x80004005) consolewrap hatası geldi yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hatanın temel nedeni Windows'un sistem dosyalarından bir veya birkaçının zarar görmüş olması.Şu videoya bir bak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS xxxxx_aa Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 22 8 Eylül 2024 #4 RDJ dedi: hatanın temel nedeni Windows'un sistem dosyalarından bir veya birkaçının zarar görmüş olması.şu videoya bir bak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Normalde çalışıyor ama bende CPU Configuration yok. Monster kullandığım için BIOS farklı. Teşekkür ederim. Extension pack yükleyince çalışmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
RDJ dedi: hatanın temel nedeni Windows'un sistem dosyalarından bir veya birkaçının zarar görmüş olması.şu videoya bir bak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Normalde çalışıyor ama bende CPU Configuration yok. Monster kullandığım için BIOS farklı. Teşekkür ederim. Extension pack yükleyince çalışmaya başladı.