questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, R3 3200G APU kullanıyorum, VirtualBox'a GPU ekleyip oyun oynamak istiyorum. Nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
Merhabalar, R3 3200G APU kullanıyorum, VirtualBox'a GPU ekleyip oyun oynamak istiyorum. Nasıl yaparım?
Alourin Femtopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2021 #2 Sürücüleri indirmeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #3 Alourin dedi: Sürücüleri indirmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hangi sürücüleri/VM eklentilerini kurmalıyım? Artı 0 Eksi
Alourin dedi: Sürücüleri indirmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hangi sürücüleri/VM eklentilerini kurmalıyım?
Alourin Femtopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2021 #4 Öncelikle Nvidia ayarlarından program ayarlarına gir, “3D Settings” -> “Manage 3D settings”. “Program Settings” kısmını seç oradan virtual box'ı ekle. Artı 0 Eksi
Öncelikle Nvidia ayarlarından program ayarlarına gir, “3D Settings” -> “Manage 3D settings”. “Program Settings” kısmını seç oradan virtual box'ı ekle.
KS KS questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #5 Alourin dedi: Öncelikle Nvidia ayarlarından program ayarlarına gir, “3D Settings” -> “Manage 3D settings”. “Program Settings” kısmını seç oradan virtual box'ı ekle. Genişletmek için tıkla... AMD kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Alourin dedi: Öncelikle Nvidia ayarlarından program ayarlarına gir, “3D Settings” -> “Manage 3D settings”. “Program Settings” kısmını seç oradan virtual box'ı ekle. Genişletmek için tıkla... AMD kullanıyorum.
Alourin Femtopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2021 #6 Bildiğim kadarıyla VBox her ekran kartını desteklemiyor, sitesinden kontrol etmen lazım. Ona uygun sürücülere yönlendirir. Kusura bakma AMD hiç kullanmadım bu kadar yardımcı olabildim. Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla VBox her ekran kartını desteklemiyor, sitesinden kontrol etmen lazım. Ona uygun sürücülere yönlendirir. Kusura bakma AMD hiç kullanmadım bu kadar yardımcı olabildim.