VirtualBox Guest Edition Windows 11'i bozdu

Daha fazla  
RAM
8gb ddr3
SSD veya HDD modeli
sandisk ultra ssd plus 240gb
Ekran kartı
intel hd graphics (1.6gb)
Anakart
k52f anakart
İşlemci
intel core i5 560m
Arkadaşlar VirtualBox 7.0'da Windows 11 kurdum. Ekran Full olsun diye vboxguestedition.exe'yi kullandım. Daha önce de kullanmıştım işe yaramıştı. Son güncelleme 7.0'da denediğimde Windows 11 siyah ekran oluyor ve mouse yok. Bilgisayarı kapatıp açtığımda mavi ekran alıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? İki kere kurdum yine olmadı.

Arkadaşlar VirtualBox 7.0'da Windows 11 kurdum. Ekran Full olsun diye vboxguestedition.exe'yi kullandım. Daha önce de kullanmıştım işe yaramıştı. Son güncelleme 7.0'da denediğimde Windows 11 siyah ekran oluyor ve mouse yok. Bilgisayarı kapatıp açtığımda mavi ekran alıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? İki kere kurdum yine olmadı.
Bu sanal makine sürücü programı. Full ekranı menü çubuğundan yapabilrisiniz.

Bana sanal makine sürücülerini gerçek bilgisayara ne yapacağını söylediğin için teşekkürler.

Full ekran görev çubuğundan olmuyor bu yüzden VirtualBox bize bunu veriyor. Ama 7.0'da olmuyor 6.1.38 sürümünde işe yarıyordu ben onu kullanmaya devam edeceğim galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı