VirtualBox güvenli midir?

Yassupoi

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba! Son zamanlarda VirtualBox yüklemek istiyorum ama bilgisayara/oyun performansına zarar verir diye korkuyorum. Böyle bir şeyin olma ihtimali var mıdır? Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler! İyi sosyaller.

Güvenlidir. Bilgisayarınız eski tip bir bilgisayar değilse performans konusunda bir sorun yaşamazsınız.

Lenovo Ideapad S145-15api.
Sorun yaşamazsınız dediğim gibi.
Ama sanal makine açık iken bilgisayar üzerinde yavaşlama yaşanabilir. Çünkü RAM kapasitesi az kalıyor. Bir sanal makineye 2 GB RAM verdiğinizde sistem için geriye 2 GB kalıyor. Bu da yavaşlığa neden olabilir.

Sorun yaşamazsınız dediğim gibi.
Ama sanal makine açık iken bilgisayar üzerinde yavaşlama yaşanabilir. Çünkü RAM kapasitesi az kalıyor. Bir sanal makineye 2 GB RAM verdiğinizde sistem için geriye 2 GB kalıyor. Bu da yavaşlığa neden olabilir.
Ramim 8 GB hocam.Açıkken kullansın sorun değil.Virtualbox'un sitesi çok eski gibi duruyor o yüzden korktum.Sağolun,iyi sosyaller.

Ramim 8 GB hocam.Açıkken kullansın sorun değil.Virtualbox'un sitesi çok eski gibi duruyor o yüzden korktum.Sağolun,iyi sosyaller.
Attığınız sistem 4 GB olduğu için öyle dedim. Eğer 8 GB RAM'iniz varsa sorun yok, kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı