zehirli _turşu Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #1 Normalde VirtualBox kullanıyordum sorun yoktu fakat dün açmaya çalışınca hata verdi. Biraz araştırdım sonra silip tekrardan yüklerim dedim. Şimdi durum daha kötü eski videoların hiçbiri işime yaramadı. Bende bura yazma kararı aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2025
Normalde VirtualBox kullanıyordum sorun yoktu fakat dün açmaya çalışınca hata verdi. Biraz araştırdım sonra silip tekrardan yüklerim dedim. Şimdi durum daha kötü eski videoların hiçbiri işime yaramadı. Bende bura yazma kararı aldım.
5 529291 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 403 3 Mart 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yardımcı olmadı değil mi ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yardımcı olmadı değil mi ?
A arnulfo.kayceon Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 541 3 Mart 2025 #3 SVM mode açık mı BİOS'da?
zehirli _turşu Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 arnulfo.kayceon dedi: SVM mode açık mı BİOS'da? Genişletmek için tıkla... evet açıktı 529291 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yardımcı olmadı değil mi ? Genişletmek için tıkla... olmadı bende format atmak zorunda kaldım şuan sorunsuz çalışıyo
arnulfo.kayceon dedi: SVM mode açık mı BİOS'da? Genişletmek için tıkla... evet açıktı 529291 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yardımcı olmadı değil mi ? Genişletmek için tıkla... olmadı bende format atmak zorunda kaldım şuan sorunsuz çalışıyo